26/04/2024

Η Ελληνική παρουσία στο Βελιγράδι

Διαβάστε παρακάτω τα δελτία τύπου των Συλλόγων που συμμετείχαν και πέτυχαν διακρίσεις στο Galeb Belgrade Trophy – Serbia Open 2013

A . – Μακεδονική Ασπίδα Κουφαλίων

Ο Σύλλογος συμμετείχε σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή ανοιχτά πρωταθλήματα του ΤαεΚβοΝτο ,το 12th Open της Σερβίας , στο Sport hall “HALA PIONIR” του Βελιγραδίου με 943 αθλητές από 30 διαφορετικές  χώρες, που αγωνίστηκαν από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου μέχρι το βράδυ της Κυριακής 27 Οκτωβρίου 2013 σε τρεις κατηγορίες (Cadet, Junior και Senior).

Οι Διακρίσεις:

1.- Χρυσό μετάλλιο ο Τσαχτσιρλής Δημήτριος

2.- Χάλκινο μετάλλιο η Καραγιάννη Ειρήνη

Από το Σύλλογο μας έλαβαν ακόμη μέρος οι αθλητές:

1) Τσαχτσιρλής Ανδρέας

2) Μποτσίδης Χρήστος

3) Τσαχτσιρλής Παναγιώτης

4) Καραγιάννη Κατερίνα

Συγχαρητήρια και τους έξι αθλητές για την πολύ καλή παρουσία τους στο πρωτάθλημα αυτό.

Η συμμετοχή τους και μόνο αποτελεί σημαντική εμπειρία. Μπράβο στα μέλη του Συλλόγου που συνόδευσαν την αποστολή στην Σερβία.

 

Β . – Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «ΖΗΚΟΣ» – 3 Μετάλλια στο Α’ Class της Σερβίας. 

Με 3 μετάλλια στις αποσκευές τους επέστρεψαν οι αθλητές του συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ «ΖΗΚΟΣ» από το 12th Galeb Belgrade Trophy Serbia Open International Taekwondo championship ETU A- Class Tournament.

Σε ένα απαιτητικό Α-class τουρνουά που πραγματοποιήθηκε 26-27 Οκτωβρίου στην Σερβία με 1000 αθλητές και αθλήτριες από όλο τον κόσμο και πολλές εθνικές ομάδες, έδωσε το παρόν του δυναμικά ο Α.Σ Ιωαννίνων κατακτώντας 3 μετάλλια.

Τζίμας Ιωάννης Χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία έφηβων -48 κιλά ,(πρωταθλητής Ελλάδος και μέλος της εθνικής ομάδος εφήβων)

Τσιώλα Πηνελόπη Ασημένιο μετάλλιο κορασίδων -55 κιλά και Χάλκινο μετάλλιο η Μόκα Ναταλία γυναικών -49 κιλά (πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της εθνικής ομάδος γυναικών)

 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους.

Πηγή:www.tkdgr.eu