20/04/2024

Ευκλέας Λευκάδας-Νυδρίου: Στην Ιρλανδία οι Έλληνες Ταεκβοντίστες

Στο Κορκ της Ιρλανδίας θα βρεθεί η ομάδα του Ευκλέα Λευκάδας και Νυδρίου για να εκπροσωπήσει τα Ελληνικά χρώματα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Σήμερα αναχώρησε η ελληνική αποστολή για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tαεκβοντο στο Κορκ Ιρλανδίας 23-29/07/2019 .Η Ελληνική αποστολή με αρχηγό το Μάστερ Σολδάτο Άγγελο,προπονητή τον Διεθνή Εκπαιδευτή Καββαδία Ευστάθιο και 12 αθλητές ανάμεσα τους έξι αθλητές της Λευκάδας.

Δαγλα Βησσαρία, Καλου Παναγιώτα, Ροντογιάννης Απόστολος, Ροντογιάννης Γεώργιος, Τσούτσης Άγγελος και Χαλικιάς Παναγιώτης. 

Σήμερα οι αθλητές μας ζυγίζονται και αύριο ξεκινάνε οι αγώνες. Την ελληνική αποστολή πλαισιώνουν και οι αθλητές μας Σολδάτου Ελισσάβετ, Σολδάτου Έλενα, Ζακα Χριστίνα, Φεγγάρης Ιωάννης, Γαλιάτσος Σπυρίδων και Τσιάπης Νικόλας, καθώς και οι διαιτητές Βουλιστιώτης Ιωάννης και Λώλης Θεόδωρος. 

Καλή επιτυχία ευχόμαστε σε όλους και να ευχαριστήσουμε θερμά  για άλλη μια φορά τους χορηγούς του Νομού Λευκάδας για τη στήριξη  στην όμορφη ενδυμασία μας η οποία φτιάχτηκε από τον Αναγνώστου Σταύρο τον δάσκαλο.

Αναλυτικά : Φουρνος Αργυρός, Φουρνος Σολδατος, Πέτρος Νυδρι, Πλαστηρι Τσουκαλάδες, Γρηγορης Μάκης, Stathis Place, Σκληρός Ιωάννης Νυδρί, Ζύμης Κυριακόπουλος, Δημήτρης Κτιριοδομή, Λιβιτσάνος Ιώαννης, Κατάστημα Αγριος, Φυσιοθεραπευτήριο Κακλαμάνη Βιολέτα, Κτελ Λευκάδας, Φαρμακείο Κολυβάς».