19/03/2024

Επιτυχημένο κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς στον Νικόμαχο Βόλου

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει την αγωνιστική χρονιά 2018-2019 ο Νικόμαχος, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα  “Kids Festival” που έγινε στην Θεσσαλονίκη στις 9 Ιουνίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από 7 έως 11 ετών και αγωνίστηκαν όλοι με ηλεκτρονικά μέσα σκοραρίσματος.

Ο Νικόμαχος συμμετείχε με 11 αθλητές και κατάφερε να πάρουν ισάριθμα μετάλλια οι αθλητές του. Τελικά κατάφερε σαν σύλλογος να κατακτήσει 4 χρυσά, 5 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Καζάκης Αλεξανδρος κάνοντας ένα καταπληκτικό τελικό, αν και καινούργιος στην αγωνιστική ομάδα, ο Καραγιαννόπουλος Απόστολος με πάρα πολύ ωραία τακτική, η Τσιούμα Παναγιώτα που είναι πολλά υποσχόμενη αθλήτρια και η Πέτση Νάσια με τρομερή απόδοση και μυαλό.

Ασημένια μετάλλια μετά από πολύ ωραίους και συναρπαστικούς αγώνες κατάφεραν να κατακτήσουν οι Κοντογιάννης Κωνσταντίνος, Καζάκης Άγγελος, Κουβλάκης Αντώνης, Κουβλάκη Χριστίνα και Καρμάλης Άγγελος.

Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Τσιούμα Κατερίνα και ο Κουκολετσος Ραφαήλ, που έπαιξαν για πρώτη φορά με ηλεκτρονικά συστήματα.

Τα συγχαρητήρια εξέφρασαν όλοι για τα αποτελέσματα καθώς και για την καταπληκτική χρονιά του συλλόγου , ευχόμενοι ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ εξέφρασαν όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου στους υποστηρικτές της χρονιάς που ήταν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή, καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς».