19/04/2024

Επιτυχίες των Gerontis Fighters στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο

Στο Μινσκ της Λευκορωσίας έλαβε χώρα το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο, που πρόκειται αναμφισβήτητα για μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Gerontis Fighters. 


«Πλήθος αθλητών από όλον τον κόσμο βρέθηκε εκεί, έτοιμοι να αγωνιστούν σκληρά για την τελευταία και μεγαλύτερη διοργάνωση της αθλητικής χρονιάς! 
Φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι αθλητές των Gerontis fighters, που οι δράσεις τους περιλαμβάνουν έτος με το έτος, ακόμη μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα. 

Κάθε αγώνας των Gerontis fighters εξελίσσεται πλέον και σε μια χρυσή σελίδα για την ιστορία του αθλητισμού στο νησί της Κρήτης.
Ο λόγος για τους αθλητές του προπονητή κ. Γεροντή Ιωάννη που με σωστή καθοδήγηση και αγωνιστικό πρόγραμμα, κατάφεραν να διακριθούν ώστε να πάρουν το εισιτήριο της εθνικής μας ομάδας και να μας εκπροσωπήσουν με τα γαλανόλευκα χρώματα σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα.

Ο Τζανίδης Ανδρέας, ένας αθλητής με μια σειρά επιτυχιών τόσο σε Ελλάδα, όσο και εξωτερικό, πρόσφατα χρυσός πανευρωπαϊκός πρωταθλητής κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα τουλ εφήβων 3dan, καθώς επικράτησε του Αργεντινού αντιπάλου του  Augusto Valiente. Έτσι έκλεισε μια ιδανική αθλητική χρόνια για τον Ανδρέα που πλέον έχει γίνει και επίσημα ο μοναδικός έφηβος κρητικός αθλητής που μας εκπροσώπησε με την βασική εθνική μας ομάδα , έχοντας χαρίσει στην Κρήτη αμέτρητες επιτυχίες. 

Έπειτα η αθλήτρια Ταβλαδάκη Θεονύμφη, που έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο, μας ενθουσίασε με το αποτέλεσμα.
Η Έφη αγωνίστηκε με την ομάδα των βετεράνων γυναικών όπου χάρισαν ιδανικά στην εθνική μας ομάδα 2 χάλκινα μετάλλια! Πρωταθλήτρια εις διπλούν η Έφη, ένας δημιουργικός και μορφωμένος άνθρωπος, που προωθεί τον αθλητισμό και δίνει το παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους ότι δεν υπάρχουν όρια όταν υπάρχει η θέληση. 

Οι δύο πρωταθλητές αφιέρωσαν τις διακρίσεις τους στον προπονητή τους κ. Γεροντή και τον ευχαρίστησαν για την άψογη καθοδήγηση του όλον αυτόν τον καιρό ώστε να φτάσουν στον στόχο τους.

Με αυτό το επίσημο παγκόσμιο πρωτάθλημα taekwondo, επισφραγίστηκε και το τέλος αυτής της αθλητικής χρονιάς με ακόμη μία μεγάλη επιτυχία των Gerontis fighters. Συγχαρητήρια σε όλη την εθνική μας ομάδα».