20/04/2024

Επιτυχίες των Gerontis Fighter’s και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων

Ξανά στο βάθρο ανέβηκαν οι Gerontis Fighter’s συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία αήττητοι. Aναλυτικά η ανακοίνωση:


«Αφορμή στάθηκε το επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo παίδων – κορασίδων που έλαβε χώρα στην πόλη της Ηγουμενίτσας. Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της αθλητικής ομοσπονδίας taekwondo Ελλάδος , συμμετέχοντας πλήθος αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Η νέα γενιά αθλητών των Gerontis Fighter’s έβαλε τα δυνατά της πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Το κυριότερο συμπέρασμα από αυτήν την εμπειρία αγώνων είναι ότι οι μικροί αθλητές θα διαδεχθούν επάξια τους ήδη μεγαλύτερους. 

Η αποστολή 20 ατόμων του προπονητή κ. Γεροντή Ιωάννη αναχώρησε από το Ηράκλειο Κρήτης με προορισμό την Ηγουμενίτσα. Κατά την άφιξη τους ξεκουράστηκαν και προετοιμάστηκαν για να γράψουν ακόμα μία φορά ιστορία στις σελίδες του συλλόγου. 

Πολλοί ήταν οι πρωτοεμφανιζόμενοι αθλητές των Gerontis Fighter’s σε επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να δείξουν τις ικανότητές τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ανερχόμενο ταλέντο στις πολεμικές τέχνες αποδείχθηκε ο Αρβανιτάκης Αντώνης που μετά από αρκετούς δύσκολους αγώνες tul, με έμπειρους αντιπάλους έφτασε στα πρόθυρα να κατακτήσει την 3η θέση χάνοντας την κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του μιας και προηγήθηκε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα χάνοντας τελικά με πολύ μικρή διαφορά.

Ο Αρβανιτάκης Γεώργιος και αδερφός του προαναφερόμενου αθλητή επίσης πρωτοεμφανιζόμενος πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και στα δύο αγωνίσματα.

Ο Χουστουλάκης Εμμανουήλ ένα παιδί που η εξέλιξή του από έτος σε έτος έχει εντυπωσιάσει. Τεχνική, δύναμη και ισορροπία ήταν μόνο μερικά από αυτά που έδειξε κατά την διάρκεια των αγώνων του φτάνοντας πολύ κοντά στην κατάκτηση μεταλλίου. Σίγουρα αυτή του η εμφάνιση και η εξέλιξή του προμηνύει τις επιτυχίες που θα έχει μελλοντικά.

Ο Καραντινάκης Μιχαήλ εξ ίσου ένας έμπειρος αθλητής που προσπαθεί σε κάθε είδους διοργάνωση να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όπως έπραξε και σε αυτό το πρωτάθλημα.

Ο Μπιλανάκης Ιωάννης ένα παιδί που μας έχει χαρίσει αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνιο αλλά και Πανευρωπαϊκό επίπεδο, με ιδιαίτερη έφεση στο αγώνισμα της μάχης έκανε μια πολύ καλή παρουσία, επιδιώκοντας την νίκη. 

Επίσης ο Κανάκης Μαρτίνος, χωρίς μεγάλη εμπειρία σε επίσημα πρωταθλήματα είχε μια πολύ δυνατή παρουσία, φέρνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επίσης οι δίδυμοι αθλητές Λιαπάκης Γιώργος και Λιαπάκης Μανώλης πρωτοεμφανιζόμενοι σε επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo, είχαν μια θαυμάσια παρουσία αποκομίζοντας μια σημαντική εμπειρία.

Τέλος αναμφισβήτητη έκπληξη των Gerontis Fighter’s αποτέλεσε η πρωτοεμφανιζόμενη αθλήτρια Πετούση Μαρίνα. Η Μαρίνα αγωνίστηκε πρώτη φορά σε επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα και όμως με τις άριστες επιδόσεις της άφησε πίσω της με ευκολία πολλές έμπειρες αθλήτριες βγαίνοντας 2η πρωταθλήτρια Ελλάδος στο αγώνισμα της μάχης και 3η στο αγώνισμα των tul.

Η πυγμή, η θέληση και φυσικά η εντατική προετοιμασία που πραγματοποίησε όλο αυτόν τον καιρό υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Γεροντή, ήταν αρκετά για να την ανεβάσουν πάνω στο βάθρο κερδίζοντας επάξια εις διπλούν.

Οι αγώνες της Μαρίνας κράτησαν την αδρεναλίνη στα ύψη έως το τελικό αποτέλεσμα που ήταν το καλύτερο δυνατό μιας και κατάφερε να αποκτήσει διακρίσεις και στα δύο αγωνίσματα με την πρώτη της συμμετοχή.  

Σημαντική ήταν η συνεισφορά των γονιών που βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά τους καθ όλη την διάρκεια των αγώνων. Η θετική τους ενέργεια και η εμψύχωση από τις κερκίδες έκαναν τους αθλητές να παραμερίσουν το άγχος τους και να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και σε όλους τους γονείς που έδωσαν το παρών. Επόμενος στόχος των Gerontis fighters η συμμετοχή τους στο επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing, το οποίο θα διεξαχθεί τέλος Νοεμβρίου στην Αθήνα.  

Επίσης δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί η αναφορά των εταιριών ANEK LINES, SUPERFAST FERRIES και BLUE STAR FERRIES για την στήριξη τους. Επίσης την εταιρία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ και το κατάστημα espresso shop».