25/04/2024

Επιτυχίες για το Koukouletsos Team στο 3rd SOFIA Οpen International Tournament Taekwondo

Ανακοίνωση

Η Βουλγάρικη Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργάνωσε με επιτυχία  το 3rd Sofia Open   International Tournament Taekwondo  στην Σόφια το Σάββατο   31 Οκτωβρίου 2015. 

Οι αγώνες  διεξήχθησαν στο στάδιο “Universiada” και με ώρα έναρξης των αγώνων  09.00 π.μ. 

Οι κατηγορίες που  διεξήχθηκαν  ήταν παμπαίδων παγκορασίδων & Παίδων-Κορασίδων   και κάτοχοι (2 κουπ και άνω)  . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή  είχε το πρωτάθλημα  αφού έλαβαν  μέρος 650 αθλητές-τριες από 13 διάφορα κράτη της γειτονικής χώρας. 

Οι αθλητές-τριες  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and SpaEvexia  συμμετείχαν   στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Βουλγαρίας και διακριθήκανε οι παρακάτω αθλητές-τριες :

Χρυσό μετάλλιο  Ντηλιάς Νικόλαος ,  Χάλκινο μετάλλιο  Σίμου Μαρία και πέντε πέμπτες θέσεις Κολοβός Χάρης , Λυρίτση Βασιλική, Κουρτεσιώτη Ελένη ,Χαντζιάρα Ευτυχία & Βαρυτίμου Κατερίνα. 

Με πρωτοβουλία  του προπονητού κ. Κουκουλέτσου Βάϊου η αποστολή ξεκινήσε  την Παρασκευή πρωί από την Καρδίτσα και συμμετείχαν αθλητές-τριες  από Τρίκαλα ,  Βόλο & Καρδίτσα και ταξίδεψαν  όλοι μαζί για την  Σόφια. 

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. Κουκουλέτσος  Βάϊος συνόδευσε ως αρχηγός αποστολής της ομάδας 40  αθλητές-τριες και γονείς που παραβρέθηκαν  στους  παραπάνω αγώνες. 

Η  αγωνιστική  προετοιμασία των  αθλητών –τριών & η σωστή καθοδήγηση από τον προπονητή του συλλόγου κ. Κουκουλέτσο Βάϊο έφερε τις διακρίσεις στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Σόφιας  καθώς ήταν και είναι ένα καλό τεστ ενόψει του πρωταθλήματος πρόκρισης της Βορείου Ελλάδος για το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων  που θα γίνει στις 14-15 Νοεμβρίου 2015. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή και τους αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας  για την διάκρισή τους και για μια ακόμη φορά εκπροσώπησαν την πόλη της Καρδίτσας και τον νομό μας στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Σόφιας στην  Βουλγαρία .