16/04/2024

Επιμορφωτική εκδήλωση με συμμετοχή των Gerontis Fighters

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης ταξίδεψε ο προπονητής κ. Γεροντής Ιωάννης με δύο αθλητές του για να δώσουν το παρόν στην επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε η αθλητική ομοσπονδία taekwondo Ελλάδος. 


«Στις 2 & 3 Ιουνίου αντίστοιχα, προπονητές, αθλητές και φίλοι του αθλήματος παρακολούθησαν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην οποία τέθηκαν διάφορα θέματα γύρω από το άθλημα του taekwondo και ιδιαιτέρα το κομμάτι του πρωταθλητισμού. Η διατροφή, η πρόληψη και διαχείριση τραυματισμών, οι τρόποι προπόνησης αθλητών με κινητικά προβλήματα ήταν μερικά μόνο από τα αντικείμενα συζήτησης. 

Αξιόλογοι προπονητές καθώς και διοικητικοί παράγοντες της Ομοσπονδίας έδωσαν το παρών, ανάμεσα τους και ο Κρητικός προπονητής Γεροντής Ιωάννης.
 Μαζί του δύο αθλητές των gerontis fighters, ο Λιαπάκης Ιωάννης και ο Ρομπογιαννακης Δημήτριος.

Ο έφηβος αθλητής Λιαπάκης Ιωάννης συμμετέχει πλέον ενεργά στον πρωταθλητισμό πάντα δίπλα στον προπονητή του κ. Γεροντή. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ο Λιαπάκης Ιωάννης έχει ραγδαία ανάπτυξη στις αγωνιστικές του επιδόσεις. Ακολουθώντας το ημερήσιο πρόγραμμα του, βάζει ακόμη υψηλότερους στόχους για το μέλλον.

Στη συνέχεια ο Ρομπογιαννάκης Δημήτριος μετράει αρκετά έτη στο σύλλογο των gerontis fighters πραγματοποιώντας συχνές προπονήσεις.  Στόχος του προπονητή κ. Γεροντή είναι να δίνει το παρόν σε τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις, όπου υπάρχει σωστή καθοδήγηση και ενημέρωση για κάθε προπονητή που επιθυμεί την εξέλιξη του αλλά και των αθλητών του, όντας για ακόμη μια φορά ο μοναδικός σύλλογος πολεμικών τεχνών από την Κρήτη που συμμετείχε στην ημερίδα».