24/04/2024

Επίδειξη του Koukouletsos Team στο Ταεκβοντο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  20 Ιουνίου 2018 η καλοκαιρινή επίδειξη Ταεκβοντό  του «Koukouletsos Team». Αναλυτικά:


«Την εκδήλωση άνοιξε ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό κ. Κουκουλέτσος Βαϊος όπου ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους καθώς και τους γονείς και φίλους του γυμναστηρίου .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος  κ. Ξηλωμένος Κωνσταντίνος και ο προπονητής του Ταεκβοντό κ. Βαμβακίδης Θεόδωρος από την Αθήνα .

Η ομάδα Demonstration του γυμναστηρίου καθώς και η μικροί αθλητές-τριες των τμημάτων παρουσίασαν  ομαδικές χορογραφίες Ταεκβοντό,  εναέρια τριπλά & τετραπλά σπασίματα ξύλων, αυτοάμυνες , σπάρινγκ, χαμπόν κιρούκι , αγωνιστικό Ταεκβοντό και Poomsae .

Την επιμέλεια και προετοιμασία των αθλητών-τριών έκανε ο   προπονητής του Ταεκβοντό  κ. Κουκουλέτσος Βαϊος .

Η διεύθυνση του γυμναστηρίου ευχαρίστησε  τους γονείς των αθλητών –τριών που παραβρίσκονται σε κάθε αθλητική δραστηριότητα των παιδιών τους και συνεχάρη τους αθλητές -τριες για την πετυχημένη  συνεργασία που είχαν με τον επίσημο προπονητή του Ταεκβοντό και καθηγητή Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας και Στρατονομίας κ. Κουκουλέτσος Βαϊος                                                                                                                                                         

 Το 2017- 2018 ήταν μια λαμπρή χρονιά για τους αθλητές–τριες του γυμναστηρίου «Κουκουλέτσος» και του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας όπου βραβεύτηκαν για της διακρίσεις τους και για την  συμμετοχή τους  στα διάφορα πρωταθλήματα τόσο στο εξωτερικό αλλά και στα  Πανελλήνια – διασυλλογικά και εκπροσώπησαν ακόμη μια χρονιά επάξια τον νομό μας και την πόλη μας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις .

Τέλος  ο προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας και Στρατονομίας  έκλεισε την βραδιά με επίδειξη αυτοάμυνας υψηλής τεχνικής και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλό καλοκαίρι .

Στο Martano της Ιταλίας  6-9 Ιουλίου 2018 θα μεταβούν  οι αθλητές-τριες : Χαντζιάρα Ευτυχία , Βαρυτίμου Αικατερίνη Σίμου Μαρία ,Παππά Ελισάβετ και Παναγόπουλος Νικόλαος για να συμμετάσχουν στο 4ο Taekwondo Internazionale Grecia Salantina.

Η αποστολή θα αναχωρήσει την Πέμπτη το απόγευμα για Ηγουμενίτσα – Μπρίντιζι . Το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές-τριες  στο πρωτάθλημα της Ιταλίας».