26/04/2024

Επίδειξη του Fight Club Πάτρας σε Ταεκβοντο, πυγμαχία και kickboxing

Eπίδειξη σε τρία βασικά μαχητικά σπορ έκανε το Fight Club Πάτρας στο θέατρο Κρηνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Την Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρα 21.00 στο ανοικτό θέατρο Κρηνης πραγματοποιηθηκαν οι ετήσιες επιδείξεις του συλλόγου Fight Club Πάτρας στα ολυμπιακά αθλήματα του Ταε Κβο Ντο, Πυγμαχίας, και Kick Boxing & Motion Revolution για την Ρυθμική Γυμναστική αντίστοιχα, όπου έχει γίνει θεσμός για 5η συνεχή χρονιά σε ένα κατάμεστο θέατρο από παρευρισκόμενους.

Ήταν μια υπεροχή βραδιά όπως εξελίχθηκε με τους αθλητές να είναι έτοιμοι ώστε να παρουσιάσουν και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο και την τεχνική τους με καταπληκτικό αποτέλεσμα έπειτα από πολλές ώρες προετοιμασίας τον τελευταίο διάστημα.

Συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από τις ηλικίες των τεσσάρων έως και άνω, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων σε ένα δίωρο show αντάξιο των προσδοκιών μας, με πολλές εκπλήξεις και πολλά happenings.

Την τιμή με την παρουσία τους μας έκαναν ο Δήμαρχος της πόλης κ.Πελετιδης Κωνσταντίνος  και οι κύριοι Πετρόπουλος Τακης και Αθανασοπουλος Ανδρέας από τον αθλητικό τομέα του Δήμου, καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ.Αθανασοπουλος Δημήτρης.

Ήταν ένα μαγικό βράδυ καθώς μικροί και μεγάλοι έβαλαν την δική τους πινελιά για αυτό το αποτέλεσμα, κάτω από το πιο όμορφο πατρινό ηλιοβασίλεμα και παρέα με την θετική ενέργεια όλων όσων ήταν παρόντες. Όσοι παραβρέθηκαν εκεί αποζημιωθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και όλα κύλησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα προσφέροντας τους απόλυτο θέαμα και ικανοποίηση.

Ο υπεύθυνος προπονητής του συλλόγου κ. Κοτσοπουλος Μιχάλης τόνισε:

«Ήταν ένα δυνατό διήμερο για τον σύλλογο μας που τα είχε όλα, με εξετάσεις προαγωγής ζωνών και παράλληλα αγώνες Πυγμαχίας στην Αθήνα το Σάββατο και κλείσιμο με την χθεσινή επίδειξη, όπου λήγει ο κύκλος των μαζικών τμημάτων των μικρών μας ουσιαστικά για το τέλος της σεζόν όπου θα δώσουμε ραντεβού τον Σεπτέμβρη. 

Για τον μήνα Ιούλιο ένας άλλος κύκλος ανοίγει για την προετοιμασία των αγωνιστικών ομάδων σε Πυγμαχία και Ταε Κβο Ντο όπου θα ολοκληρωθούν με καμπ προετοιμασίας σε πρώτη φάση στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο συνεχίζοντας σε Καρπενήσι και Τρίκαλα.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας: Aχαϊκό χωριάτικο και Coffee Brand στην Δημοκρατίας 23 που είναι πάντα δίπλα μας. 

Το ΔΣ και όλοι οι προπονητές του Fight Club Πάτρας εύχονται στα μέλη μας και σε όλους εσάς καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση».