24/04/2024

Επίδειξη Ταεκβοντο του Α.Σ Έδεσσας

Θεαματική επίδειξη Ταεκβοντο με περισσότερους από 100 αθλητές παρουσίασε ο  Α.Σ. Έδεσσας την περασμένη Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Νέου Δ. Έδεσσας «Εκφράσου Ελεύθερα». Αναλυτικά:


«Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας  Πέλλας με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί με θαυμασμό τα κόλπα και τις δύσκολες τεχνικές των μικρών και μεγάλων αθλητών.

Την έναρξη της επίδειξης όπως πάντα ανέλαβαν οι μικρότεροι αθλητές 4-5 ετών σκορπίζοντας χαμόγελα στο πλήθος . Στην συνέχεια τα μεγαλύτερα τμήματα εντυπωσίασαν με τις τεχνικές, τον δυναμισμό και τον συγχρονισμό τους.

Ο Α.Σ. Έδεσσας για άλλη μια φορά παρόν στα δρώμενα της πόλης μας, πως θα μπορούσε να λείπει άλλωστε αφού ο τίτλος και μόνο ¨Φεστιβάλ Νέων¨ αποτελεί πρόκληση για μας. Πρόκληση να δείξουμε τους αθλητές μας, τη δύναμη μας, την ενεργή νεολαία του τόπου μας.

Παιδιά που από πολύ μικρή ηλικία μαθαίνουν να βάζουν στόχους και να προσπαθούν σκληρά για αυτούς να μη φοβούνται να ζήσουν να σέβονται και να πειθαρχούν.

Αθλητές με στόχους και όνειρα και μια ομάδα με πάμπολλες διακρίσεις , μια μεγάλη αθλητική οικογένεια, να τα στηρίζει σε κάθε τους βήμα. Όλα αυτά μέσα από το Ταεκβοντο, ένα Ολυμπιακό άθλημα και η πιο δημοφιλής Πολεμική Τέχνη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τις σύγχρονης κοινωνίας .

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για αυτή τη δράση, στους προπονητές του Α.Σ. Α.Σ. Έδεσσας  Αφοι  Μπιρόζη και τον κ.Μπουρδάνη Αντώνη για την οργάνωση του Φεστιβάλ Νέων.

Ελάτε να γνωρίσετε τον κόσμο των πολεμικών τεχνών με ελεύθερα δοκιμαστικά καθημερινά. Τμήματα για όλες τις ηλικίες από 3,5 ετών και άνω στο προπονητήριο μας στην οδό Αγίου Δημητρίου 35. Πληροφορίες: 2381028925, 6947204783(Μπιρόζη Αναστασία)».