18/04/2024

Επέστρεψε με τέσσερα μετάλλια από την Βουλγαρία ο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

Δελτίο Τύπου Athlos Fight Club

Στις 11-12/10 ήμερες Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το διεθνές κύπελλο tae kwon do στην Σοφίας της Βουλγαρίας. Η συμμέτοχη των αθλητών έφτασε τον αριθμό των τετρακόσιων αθλητών από όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακοί αγώνες .

Από το Κιλκίς και τον αθλητικό σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν τέσσερις αθλητές :

ο Νικολαΐδης Γιώργος στα κιλά +48 κατηγορία A Children 2  όπου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο  , ο Ζαρπας Ανδρέας κιλά -57 στην κατηγορία cadets A όπου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ο Κυριακίδης Κλεόβουλος κιλά -62 στην κατηγορία cadets A όπου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο ,και ο Τριανταφυλλίδης Αποστολής κιλά -59 στην κατηγορία Juniors A όπου κατέκτησε την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο .

u03A3u039Fu03A6u0399u0391 11

 

Μετά το περάς των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε: «είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών μου αφού με τέσσερις συμμέτοχες καταφέραμε να αποσπάσουμε τέσσερα μετάλλια που είναι επιτυχία 100% και διώχνει την σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Σωματείο μας στον τομέα της προετοιμασίας αλλά και της στρατηγικής επιλογής αγώνων και κατηγοριών όπου θα παίξουν οι αθλητές μας.

Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές του συλλόγου καλά αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 18-19/10 από την ΕΤΑΒΕ.