27/04/2024

Εορταστική εκδήλωση του Koukouletsos Team

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή & επίδειξη Ταεκβοντό του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ The Fitness Experience and Spa ¨Evexia¨ στο ¨THESSALIKON GRAND¨ HOTEL

Την εκδήλωση άνοιξε ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΪΟΣ όπου ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους καθώς και τους γονείς και φίλους του γυμναστηρίου .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Αλεξάκος Φώτης ο δημοτικός σύμβουλος Ξυλωμένος Κων/νος , η αντιδήμαρχος Καρπενησίου κ. Κονιαβίτη Εύη καθώς και οι προπονητές Ζαρμακούπης Νίκος από τον Αθλ. Συλ. Ευρυτανίας και ο κ. Ποζαπαλίδης Κων/νος από τον Αθλητ. Συλ. ¨Taekyon¨ Βόλου .

Η ομάδα Demonstration του γυμναστηρίου καθώς και η μικροί αθλητές-τριες των τμημάτων παρουσίασαν ομαδικές χορογραφίες Ταεκβοντό, εναέρια τριπλά & τετραπλά σπασίματα ξύλων, Αυτοάμυνες , Σπάρινγκ, χαμπόν κιρούκι , αγωνιστικό Ταεκβοντό & Poomsae , με την γλυκιά παρουσία της η ανηματέρ Lila Lola έβαψε όλα τα παιδιά και τα διασκέδασε με ένα ξεχωριστώ εορταστικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα .

Το γυμναστήριο ευχαρίστησε τους γονείς των αθλητών –τριών που παραβρίσκονται σε κάθε αθλητική δραστηριότητα των παιδιών τους καθώς για την πετυχημένη συνεργασία που είχαν οι αθλητές-τριες με τον επίσημο προπονητή του Ταεκβοντό & καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟ ΒΑΙΟ .

Το 2015 ήταν μια λαμπρή χρονιά για τους αθλητές –τριες του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ & του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας ,κι΄ αυτό γιατί η συμμετοχή τους στα διάφορα πρωταθλήματα τόσο στο εξωτερικό αλλά και στα (Πανελλήνια –Διασυλλογικά κ.α.) που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό εκπροσώπησαν επάξια την πόλη μας & τον νομό μας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και κατάφεραν να διακριθούν.
Τέλος ο προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας τίμησε τον Δήμαρχο Καρδίτσας με αναμνηστική πλακέτα καθώς και όλους τους προσκεκλημένους .

Η βραδιά έκλεισε με επίδειξη αυτοάμυνας υψηλής τεχνικής και θραύσης ξύλων του κ. Κουκουλέτσου Βάϊου, ευχήθηκε στους αθλητές-τριες του γυμναστηρίου το 2016 να είναι μια χρονιά συγκομιδής μεταλλίων και διακρίσεων τόσο για το νομό μας αλλά και για την πόλη της Καρδίτσας .