25/04/2024

Εορταστική εκδήλωση του Koukouletsos team

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 η Χριστουγεννιάτικη  γιορτή & επίδειξη Ταεκβοντό  του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας και του γυμναστηρίου «ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ»  The Fitness Experience and Spa «Evexia» στο «THESSALIKON GRAND HOTEL». Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Την εκδήλωση άνοιξε ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΪΟΣ όπου ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους καθώς και τους γονείς και φίλους του γυμναστηρίου .

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Καρδίτσας κ. Ξυλωμένος Κων/νος ,  και ο προπονητής κ. Παλαύρας Αποστόλης από τον Γυμν. Συλ. Τρικάλων.

Ο Αντιδήμαρχος ς Καρδίτσας ευχαρίστησε τον προπονητή κ. Κουκουλέτσο Βάϊο για την πρόσκληση και για την σπουδαία δουλειά που κάνει εδώ και χρόνια στον νομό μας και γενικά στην πόλη μας στο χώρο του Ταεκβοντό .

Αναφέρθηκε ακόμη  για την άρτιες  διοργανώσεις όπως  2ο Baby Cup 2017 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταεκβοντό Εφήβων –Νεανίδων του που έγινε  για πρώτη  φορά στην πόλη μας και στέφθηκε με επιτυχία αξίζει να πούμε ότι συμμετείχαν 600 αθλητές-τριες,  για τρεις μέρες ζούσαμε σε ρυθμούς Ταεκβοντό αφού  επισκεφθήκαν 2000 άτομα τον νομό μας .

Η ομάδα Demonstration του γυμναστηρίου καθώς και η μικροί αθλητές-τριες των τμημάτων παρουσίασαν  ομαδικές χορογραφίες Ταεκβοντό,   εναέρια τριπλά & τετραπλά σπασίματα ξύλων, Αυτοάμυνες , Σπάρινγκ, χαμπόν κιρούκι , αγωνιστικό Ταεκβοντό & Poomsae .

Το γυμναστήριο και το Δ.Σ. του συλλόγου  ευχαρίστησε  τους γονείς των αθλητών –τριών που παραβρίσκονται σε κάθε αθλητική δραστηριότητα των παιδιών τους καθώς για την πετυχημένη  συνεργασία που είχαν οι αθλητές-τριες με τον επίσημο προπονητή του Ταεκβοντό & καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟ ΒΑΙΟ .

Το 2017 ήταν μια λαμπρή χρονιά για τους αθλητές –τριες του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ &  του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας , κι΄ αυτό γιατί η συμμετοχή τους  στα διάφορα πρωταθλήματα τόσο στο εξωτερικό αλλά και στα  (Πανελλήνια –Διασυλλογικά κ.α.) που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό  εκπροσώπησαν επάξια την πόλη μας & τον νομό μας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις  και κατάφεραν να διακριθούν.  Τέλος  ο προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Καρδίτσας για την παρουσία του στην εκδήλωση  καθώς και όλους τους προσκεκλημένους  .

Η βραδιά έκλεισε με επίδειξη αυτοάμυνας υψηλής τεχνικής και σπασιμάτων του κ. Κουκουλέτσου Βάϊου και  ευχήθηκε στους αθλητές-τριες του γυμναστηρίου το 2018 να είναι μια χρονιά συγκομιδής μεταλλίων και διακρίσεων τόσο για το νομό μας αλλά και για την πόλη της Καρδίτσας».