28/03/2024

Εξετάσεις Ζωνών του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την  Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 η εξετάσεις εγχρώμων & μαύρων ζωνών του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας φιλοξενώντας  στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του  γυμναστηρίου «ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ»  The Fitness Experience and Spa «Evexia».

Την εκδήλωση άνοιξε ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΪΟΣ όπου ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους καθώς και τους γονείς και φίλους του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο εκπρόσωπος του Δήμου Καρδίτσας ο Δημοτικός σύμβουλος  κ. Ξυλωμένος Κωνσταντίνος που αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ενεργός  αθλητής & πρωταθλητής του συλλόγου από 7 χρονών  παιδί .

Η ομάδα Demonstration του γυμναστηρίου καθώς και η μικροί αθλητές-τριες των τμημάτων παρουσίασαν  ομαδικές χορογραφίες Ταεκβοντό,   εναέρια τριπλά & τετραπλά σπασίματα ξύλων, Αυτοάμυνες , Σπάρινγκ, χαμπόν κιρούκι , αγωνιστικό Ταεκβοντό & Poomsae

Εμφάνιση ex 3.jpg

Το Δ.Σ. του συλλόγου  ευχαρίστησε  τους γονείς των αθλητών –τριών που παραβρίσκονται σε κάθε αθλητική δραστηριότητα των παιδιών τους καθώς για την πετυχημένη  συνεργασία που είχαν οι αθλητές-τριες με τον επίσημο προπονητή του Ταεκβοντό & καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟ ΒΑΙΟ .

Το 2014 ήταν μια λαμπρή χρονιά για τους αθλητές –τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη του  γυμναστηρίου «ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ» ,κι΄αυτό γιατί η συμμετοχή τους  στα διάφορα πρωταθλήματα τόσο στο εξωτερικό αλλά και στα  (Πανελλήνια –Διασυλλογικά κ.α.) που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό  εκπροσώπησαν επάξια την πόλη μας & τον νομό μας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις  και κατάφεραν να διακριθούν.

Η βραδιά έκλεισε με επίδειξη αυτοάμυνας υψηλής τεχνικής και σπασιμάτων των μαύρων ζωνών και πρωταθλητών του συλλόγου και του προπονητού του κ. Κουκουλέτσου Βάϊου.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και ο προπονητής  ευχήθηκαν στους αθλητές-τριες του Συλλόγου το 2015 να είναι μια χρονιά συγκομιδής μεταλλίων και διακρίσεων τόσο για το νομό μας αλλά και για την πόλη της Καρδίτσας .

Εμφάνιση 10806203_4816988518422_6176389199069923254_n.jpg