29/03/2024

Εξετάσεις ζωνών στο Α.Σ Taekwondo Η Τόλμη Κιλκίς

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών εγχρώμων και μαύρων του Α.Σ. Taekwondo Η Τόλμη Κιλκίς διεξήχθησαν την Κυριακή στις 08/02/2015 στην αίθουσα Μητροπόλεως Κιλκίς.

Η διαδικασία αυτή γίνεται δύο φορές το χρόνο σύμφωνα με την Ελληνική ομοσπονδία χορηγώντας επίσημα διπλώματα ΕΛΟΤ.

Προϋπόθεση για την προαγωγή είναι η συμπλήρωση του χρόνου με συνεχή άσκηση και γνώση της ανάλογης ύλης ανά κατηγορία. Η ύλη αποτελείται από τα πουμσέ τεχνικές κινήσεων δίχως αντίπαλο, τεχνικές ποδιών – χεριών , κινησιολογία , ευλυγισία, χονσισουλ, χαμπόν κιρουγκι  θραύσεις, θεωρία και αγωνιστικό.

Οι εξετάσεις διεξήχθησαν σε δύο προγράμματα . Στο πρώτο από 10 έως 7 cup και στο δεύτερο από 6 εως 1 cup. Επίσης μαύρη ζώνη συλλόγου στην οποία η ύλη ήταν εξολοκλήρου, δηλαδή 8 πουμσέ, μια δοκιμασία αρκετά δύσκολη με δεύτερο στόχο την βελτίωση προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις εξετάσεις ΕΛΟΤ. Ο συνολικός χρόνος για την απόκτηση της μαύρης ζώνης ΕΛΟΤ είναι 6,5 χρόνια και πάνω με συνεχή άσκηση και αποκλειστική ευθύνη των προπονητών του συλλόγου.

Η εξεταστική επιτροπή που τίμησε τον σύλλογο μας ήταν οι: Ιωακείμ Πεχλιβάνης Grand Master Kukkiwon 7 Dan, Γρηγόριος Χαμαλίδης 6 Dan ΕΤU και Σόλων Κωνσταντινίδης 5 Dan ΕΛΟΤ.

Συγχαρητήρια έδωσε η επιτροπή σε όλους τους αθλητές –ριες μικρούς και μεγάλους για την άψογη συμπεριφορά και εκτέλεση.

Στόχος είναι το καλύτερο με πολύ δουλειά γνώση και ποιότητα δήλωσαν οι προπονητές του συλλόγου και ευχαρίστησαν τους γονείς για τη στήριξη στην προσπάθεια που καταβάλλετε με κοινό στόχο τα παιδιά μέσα από την εμπιστοσύνη.