28/03/2024

Εξετάσεις αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας στην Σάμος

Οι πρώτες εξετάσεις αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας διεξήχθησαν στην Σάμο. Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Μιχαήλ Χριστοδούλου. 


«Οι μαθητές πιστοποιήθηκαν στο πρώτο επίπεδο και απόκτησαν την Άσπρη/Κίτρινη ζώνη, μετά από ένα ολόκληρο χρόνο συνεχής και επίπονης εκπαίδευσης. πιστοποιήθηκαν στο Operational Krav Maga τις Black Eagle Martial Arts καθώς και στο Combat Hapkido τις Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Hwalmoodo και τις Ελληνικής Ένωσης Hapkido.

Οι μαθητές εξετάστηκαν: 1. Στην ατομική τεχνική κατάρτιση • α. Χτυπήματα με χεριά & πόδια • β. Συνδυασμούς • γ. Λαβές και τεχνικές άμυνας • δ. Πεσίματα και σηκώματα από το έδαφος 2. Στην μάχη με πολλαπλούς αντίπαλους 3. Στην αντοχή και στην ικανότητα δράσης σε καταστάσεις πίεσης Ο εκπαιδευτής Χριστοδούλου Μιχαήλ (6 Dan):

‘’Ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπο μου και τις ικανότητες μου ως εκπαιδευτή. Αποδείξατε ότι έχετε πείσμα, αντοχή και ότι ανήκετε στην ‘’πάστα’’ ανθρώπων που είναι έτοιμοι ανά πασά στιγμή να αντιμετωπίσουν όλες τις καταστήσει με θάρρος και ψυχραιμία’’. Σας εύχομαι καλή συνέχεια, να είστε υγιείς και ευτυχισμένοι….».