26/04/2024

Εννέα μετάλλια για τον Α.Σ Δία Λάρισας στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος

 Με τη συμμετοχή 1400 αθλητών από 113 σωματεία της Βόρειας Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε το 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος για την επίλεκτη ομάδα του 2019, στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο Α.Σ Δίας συμμετείχε με 17 αθλητές, κατακτώντας 4 χρυσά μετάλλια, 3 ασημένια και 2 χάλκινα, ενώ 8 ακόμη αθλητές πραγματοποιήσαν εξαιρετικές εμφανίσεις, χάνοντας μια θέση στο βάθρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί αθλητές, ήταν από την προαγωνιστική ομάδα, με πρώτη εμφάνιση σε επίσημη διοργάνωση. Αναλυτικότερα, χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Μπαντραλέξης Α., Πράπας Ι., Μάγγου Μ. και Αρβυθά Μ., ασημένια μετάλλια Γκέκας Α., Ρούστα Λ. και Αγγελουσοπούλου Κ., χάλκινα μετάλλια Νικολούλη Ε. και Φράγγου Ε., ενώ πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά που ηττήθηκαν πριν τα μετάλλια αλλά πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Στο πρωτάθλημα χρησιμοποιήθηκαν ηλεκτρονικοί θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες. Το Δ.Σ. του συλλόγου, ευχαριστεί τα παιδιά για την αξιοπρεπή παρουσία της ομάδας στους αγώνες, τους γονείς που στηρίζουν όλη την προσπάθεια την παιδιών τους, αλλά και τους επιστημονικούς συνεργάτες που βοηθούν τους αθλητές να εξελιχθούν.

Επίσης, ο σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει την εταιρεία ELDON’S Λιπαντικά, για την χορηγία στις αθλητικές φόρμες (αθλητική φόρμα και αθλητικό μπουφάν) για την αγωνιστική ομάδα».