18/04/2024

Εμπειρίες για την Νάνου από τον Α.Σ Έδεσσας στο Διεθνές Πρωτάθλημα Βελιγραδίου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία μεταξύ 52 χωρών και 1600 αθλητών από 350 διαφορετικά σωματεία πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Πρωτάθλημα Βελιγραδίου GALEB TROPHY το περασμένο Σαββατοκύριακο 11-12/10/15 ,στο Κλειστό Γυμναστήριο διαμάντι του Βελιγραδίου, Kombank Arena.

Στην διοργάνωση συμμετείχε και η επίλεκτη ομάδα των Ανδρών/Γυναικών και των Εφήβων/ Νεανίδων της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος μέλος της οποίας και η Εδεσσαία αθλήτρια Νάνου Ιωάννα όπως και οι προπονήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μπιρόζη Αναστασία.

Η Νάνου Ιωάννα αγωνίστηκε στην κατηγορία των -55 κιλά Νεανίδων. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε στον 1ο αγώνα με την Ρωσίδα αθλήτρια ωστόσο η προσπάθεια της αξίζει συγχαρητήρια!

Στο σύνολό της, η αποστολή της ΕΤΑΒΕ κατάφερε να κατακτήσει 4 μετάλλια: 2 χάλκινα στους Έφηβους, 1 χάλκινο στους Άνδρες και 1 αργυρό στις Νεάνιδες.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν οι κορυφαίοι αθλητές του πλανήτη αφού ήταν βαθμολογούμενο για την Ολυμπιάδα του Ρίο.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την  συμμετοχή τους όπως και στην Ένωση Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος που δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες αθλητές να συμμετέχουν ανέξοδα σε τέτοιου ίδους διοργανώσεις.

Αυτό το Σαββατοκύριακο έξι μικροί αθλητέσ του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετέχουν στο 3ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ για την στελέχωση των κλιμακίων του 2016. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου »Κονταξοπούλειο».