26/04/2024

Εκπληκτικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Εκπληκτικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα taekwondo που έγινε στο Χαΐδάρι με συμμετοχή 700 αθλητών από πολλά μέρη της Ελλάδας. Ο σύλλογος συμμετείχε με 17 αθλητές από τους οποίους οι 3 ήταν από τον σύλλογο του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.Οι αθλητές είναι η καινούργια αγωνιστική ομάδα που δημιουργείται από τον δάσκαλο Κακαρελη Νίκο και όπως φαίνεται οδεύει στα χνάρια των πρωταθλητών αφού στην πρώτη τους συμμετοχή έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ήταν ο μοναδικός σύλλογος που συμμετείχε από τον νομό και απέσπασε τα συγχαρητήρια όλων που παρακολουθησαν τους αγώνες.Οι γονείς των αθλητών που παρακολουθησαν τους αγώνες έμειναν πολύ ικανοποιημενοι και έδωσαν τα συγχαρητήρια στους προπονητές των συλλόγων για την σπουδαία δουλειά που κάνουν στα παιδιά οι δάσκαλοι!!!Η επόμενη διοργάνωση που θα συμμετέχει ο σύλλογος είναι το διασυλλογικό πρωτάθλημα που γίνεται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα με 10 πρωταθλητές Ελλάδος.

Οι αθλητές που διακρίθηκαν είναι. 1) ΤΣΙΓΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 2)ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 3)ΚΟΥΜΟΥΔΗ ΑΝΝΑ 4)ΚΟΥΜΟΥΔΗ ΙΦΙΓΈΝΕΙΑ 5)ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ 6)ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 7)ΣΙΑΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 8)ΚΑΠΕΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 9)ΚΑΠΕΛΑΚΗ ΑΝΘΗ 10)ΜΠΕΤΣΙΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 11)ΤΟΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 12)ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 13)ΣΤΡΑΒΟΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 14)ΣΙΟΡΙΚΗ ΕΛΕΝΗ 15)ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 16)ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ 17)ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις σπουδαίες εμφανίσεις των αθλητών και των δασκάλων Κακαρελη Νικο-Αλεξιο όπως και τον εκπαιδευτή Παρουση Γιωργο για την δουλειά που κάνουν κι εύχεται καλή επιτυχία στους υπόλοιπους αθλητές στο επόμενο διασυλλογικό πρωτάθλημα.