25/04/2024

Δύο χάλκινα στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα TKD για τον Αθλ. Αγων. Συλ. Καρδίτσας

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) το 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό Πανπαίδων –Πανκορασίδων ,Παίδων –Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών. Διαβάστε την ανακοίνωση του Αθλ. Αγων. Συλ. Καρδίτσας


«Οι αγώνες έγιναν 8-9 Απριλίου 2017 στην Θεσσαλονίκη στο Κλειστό Γήπεδο γυμναστήριο ου Ωραιοκάστρου , και με ώρα έναρξης 9:00 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι αθλητές –αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. & Ε.ΤΑ.Β.Ε. (κάτοχοι από 4ο ΚΟΥΠ και άνω).

Μεγάλη συμμέτοχη είχε το πρωτάθλημα αφού έλαβαν μέρος 1200 αθλητές-τριες από 105 συλλόγους από την Βόρεια Ελλάδα , οι αγώνες διεξήχθησαν με τους νέους κανονισμούς και τους νέους ηλεκτρονικούς θώρακες νέας γενιάς και όλοι οι συμμετέχοντες.

Η αγωνιστική ομάδα του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience συμμετείχε στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό με 2 αθλήτριες και είχε 100% επιτυχία και διακρίθηκαν και οι 2 αθλήτριες : Χάλκινα Μετάλλια: Σίμου Μαρία κατηγ. -55 κιλά Λυρίτση Βασιλική -37 κιλά .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ συνόδευσε και κότσαρε την αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου στο πρωτάθλημα .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολύ καλή εμφάνιση και η αγωνιστική εμπειρία των αθλητριών που συμμετείχαν προσπάθησαν για το καλύτερο και έφεραν τα ανάλογα αποτελέσματα και ότι ο στόχος είναι η συμμετοχή μας σε όλα τα Πανελλήνια – Διασυλλογικά & Πανελλήνια πρωταθλήματα καθώς και στο εξωτερικό .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει τους παραπάνω αθλήτριες και τον προπονητή για την επιτυχία τους και την συμμετοχή τους στο 2ο προκριματικό Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος .»