19/04/2024

Δύο παίκτες του Α.Σ Θεαγένη στην Εθνική ομάδα

Βροντερό παρών έδωσε η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ Θεαγένη κατακτώντας δύο εισιτήρια  για την συμμετοχή της με την  Εθνική Ομάδα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Multi που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Συγκεκριμένα ο αθλητής του συλλόγου Φώτης Μπαραιμίδης γεννημένος το 2007 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -57 κιλών με εντυπωσιακό τρόπο αφού κέρδισε με μεγάλη διαφορά στον τελικό τον αντίπαλο του από την Βοσνία Ερζεγοβίνη!!!

Η αθλήτρια του συλλόγου μας Έριετα Μπέρμπερη γεννημένη το 2009 η μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία της κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και το εισιτήριο της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αφού προηγούμενος είχε νικήσει με εντυπωσιακό τρόπο της δύο αντιπάλους της με τεχνικό νοκ άουτ αλλά στον ημιτελικό ηττήθηκε από μια μεγαλύτερη και πιο έμπειρη αθλήτρια.

Ο αθλητής του συλλόγου μας Γιώργος Πολυχρανίδης γεννημένος το 2010 και ο αθλητής Νικόλας Σταματάτος γεννημένος το 2011 στην πρώτη τους αγωνιστική εμπειρία στο εξωτερικό κατέκτησαν και οι δυο το χάλκινο μετάλλιο αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες που θα τους συνοδεύουν για την περαιτέρω  εξέλιξή τους ως πολλά υποσχόμενοι αθλητές.

Πολλά συγχαρητήρια και σε όλη την υπόλοιπη αγωνιστική ομάδα του συλλόγου μας που δεν κατάφεραν να διακριθούν αλλά αγωνίστηκαν με πάθος».