26/04/2024

Δύο μετάλλια για τον Άθλο Κιλκίς στο Πανελλήνιο κύπελλο Ταεκβοντο

Το Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο (ΕΛΟΤ) πραγματοποιήθηκε στα Άνω Λιόσια στην Αθήνα στις 14-15/11/2018. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άθλου Κιλκίς.


«Η συμμετοχή  φίλων και αθλητών από όλη την Ελλάδα στο Πανελλήνιο Κύπελλο ήταν μεγάλη. Από τον Α.Σ.Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν ως αθλητές οι Νικολαιδης Γιώργος στους παίδες κιλά +65 όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο, η Νικολαιδη Σοφία στις κορασίδες κιλά -59 όπου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ο Τσαρτσαλης Κωνσταντινος στους παίδες κιλά +65 όπου κατατάχθηκε στην οκτάδα, η Τσαρτσαλη Χρυσή στις κορασίδες κιλά -55 όπου κατατάχθηκε στην οκτάδα, και ο Σιδηρόπουλος Λάζαρος στους εφήβους κιλά -73 όπου κατατάχθηκε στην οκτάδα.  

Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκιδης Κων/νος και ο βοηθός προπονητή Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των αθλητών και ότι ήταν γι αυτούς μια ακόμη δυνατή εμπειρία με επιτυχίες και μετάλλια για τον σύλλογο που δείχνει το υψηλό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται το αθλητικό δυναμικό. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν».