29/03/2024

Δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο για το Koukouletsos Team στο πέμπτο Internazionale Taekwondo Greccia Salentina

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε η Ιταλική Ομοσπονδία FITA το 5th Taekwondo Internazionale Greccia Salentina 5/6 & 7 Ιουλίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Koukouletsos team:


«Οι αγώνες διεξήχθησαν  στην όμορφη πόλη του Martano σε ανοιχτό μέρος στο κέντρο της πόλης    και με ώρα έναρξης των αγώνων και τις τρεις μέρες  08.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που διεξήχθησαν ήταν  Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών  και κάτοχοι (8 κουπ και άνω)  . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή είχε το πρωτάθλημα  αφού πήραν μέρος πάνω από 130 ομάδες με 1200 αθλητές-τριες  από όλη την Ιταλία και από  15 διάφορες γειτονικές χώρες.

Οι αθλητές- τριες  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου Κουκουλέτσος the fitness experience andSpa Evexia συμμετείχαν στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Ιταλίας που ήταν και η μοναδική εκπροσώπηση της Ελλάδας στο πρωτάθλημα και σε μια περιοχή που έχει πολύ Ελληνικό στοιχείο και μαζί μας  παρών  ήταν και η  πρέσβειρα της Ελληνικής Ομογένειας στην  Ν. Ιταλία Antonella Mastropaolo.              

Η αγωνιστική ομάδα έκανε το καλύτερο τρία στα τρία με την σωστή καθοδήγηση του προπονητή τους κ. Κουκουλέτσο Βάϊο ανέβηκαν στο βάθρο των διακριθέντων σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με υψηλό επίπεδο συμμετεχόντων  αθλητών –τριών από όλη τη Ιταλία καθώς και από τις άλλες χώρες .

Διακρίθηκαν οι παρακάτω αθλητές-τριες : Ασημένια Μετάλλια: Δημητρακάκης Απόστολος  & Βλάχος Παναγόπουλος Νικόλαος & Χάλκινο Μετάλλιο: Λαζινού Αθηνά Ιωάννα . 

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους παραπάνω αθλητές-τριες που συμμετείχαν και διακρίθηκαν καθώς και τον προπονητή κ. Κουκουλέτσο Βάϊο για την τεράστια επιτυχία του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας  και του γυμναστηρίου Κουκουλέτσος που εκπροσώπησαν την Ελλάδα τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας για μια ακόμη φορά  σε ένα  διεθνές πρωτάθλημα στην Ιταλία».