29/03/2024

Δύο αργυρά μετάλλια για Άθλο Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα kickboxing

Στις 23-24-25/11/2018 ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing της (ΠΟΚ) στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα άνω Λιόσια στην Αθήνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άθλου Κιλκίς. 


Πρωτάθλημα του οποίου οι διακριθέντες αθλητές μοριοδοτουνται από την Γ.Γ.Α. για την εισαγωγή τους στην ανωτάτη εκπαίδευση .Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα που ανήκουν στην Γ.Γ.Α. και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικμποξιγκ (ΠΟΚ).

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη με τον αριθμό των αθλητών να ξεπερνά τους 2000 στον αριθμό, τα αγωνιστικά τερέν τα οκτώ ,τα αγωνιστικά ρινγκ τα δυο και με το επίπεδο των αγώνων σε πολύ υψηλό επίπεδο .

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τους αθλητές .Τον Ανανιαδη Σιμο στις κατηγορίες εφήβων στυλ low kick και εφηβων στυλ Full Contact στα κιλά -57 όπου κατάφερε να αποσπάσει την δεύτερη θέση και το αργυρό  μετάλλιο και στις δυο κατηγορίες του καθώς και με την Αιβαζιδου Αναστασία στην κατηγορία Νεανίδων στυλ light kick στα κιλά -52 όπου κατετάγη στην 6η θέση .

Μέτα το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκιδης Κων/νος δήλωσε : «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημενος από τις εμφανίσεις των αθλητών μας που κατάφεραν να παραστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΠΟΚ, να δείξουν το υψηλό αγωνιστικό τους  επίπεδο  και να εκπροσωπησουν την πόλη μας αποσπώντας μετάλλια.

Συγχαρητήρια στον αθλητή μας Ανανιάδη  Σίμο που απέκτησε μέσα από αυτές τις δυο διακρίσεις της δεύτερης θέσης στις κατηγορίες του το δικαίωμα συμμετοχής του με την εθνική ομάδα στα πρωταθλήματα του εξωτερικού . Συγχαρητήρια η σκληρή δουλειά, η συνετή  προπόνηση  και  η συνεχής  προσπάθεια ανταμείβονται».