16/04/2024

Δύο αθλητές της Αττικής Δύναμης στο Πανευρωπαϊκό της Βουδαπέστης

Δύο εξαιρετικοί αθλητές και θαυμάσια παιδιά της ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων στη Βουδαπέστη. Αναλυτικά:


Ο Ανδρέας Ροδόπουλος έφτασε μέχρι τον τελικό των -61 κιλών, κατακτώντας επάξια την δεύτερη θέση. Χρειάστηκε τρεις νίκες για να φτάσει στον τελικό. Επικράτησε 19-9 του Ρουμάνου Μινέλ, 17-9 του Κροάτη Κρπαν και 31-17 του Ουκρανού Κουτσερένκο.Στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο, ήταν συγκινητικός, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, όμως τελικά γνώρισε την ήττα με 35-25 από τον Ρώσο Σεκχοφτσόφ με αποτέλεσμα να βρεθεί στο δεύτερο σκαλοπάτι του πόντιουμ των νικητών, γεμίζοντας χαρά και περηφάνια όλη την Ελλάδα, δικαιώνοντας τους γονείς και τη δασκάλα του Κυριακή Μαλανδράκη, που πίστεψε σε αυτόν από μικρή ηλικία.

Επίσης πέμπτος αλλά αφήνοντας πολλές ελπίδες για το μέλλον κατετάγη ο Ραφαέλ Παπάς (επίσης της Αττικής Δύναμης Σεπολίων), ο μικρότερος ηλικιακά της κατηγορίας, που έχασε 23-24 σε ένα δραματικό προημιτελικό και παρά το τεράστιο ταλέντο που όλοι ειδήμονες και μη έχουν δει, δεν μπήκε στα μετάλλια.