25/04/2024

Δυο μετάλλια για τον Α.Σ. Περιστερίου στο Athens open G1

Πετυχημένη παρουσία των αθλητών του Κυριάκου Παρασίδη στο Athens open G1 το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 17 με 19 Νοέμβρη στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων. Αναλυτικά:


Η πρωταθλήτρια του Περιστεριώτικου συλλόγου Μαρίνα Κοντού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία της επιβεβαιώνοντας  την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα , αφού μετά την κατάκτηση του πρωτάθληματος Ελλαδος και την συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκο εφήβων στην Κύπρο έκανε δίκη της την κορυφή σε ακόμη μια σπουδαία διοργάνωση αφήνοντας υποσχέσεις για ενα λαμπρό μέλλον !

Το δεύτερο μετάλλιο χρώματος αργυρού ήρθε απο τον Χρήστο Κάντια την τελευταία μέρα της διοργάνωσης.
Ο αθλητής του Α.Σ. Περιστερίου έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδο του στον τελικό της κατηγορίας του χάνοντας  στον ημιτελικό 9-7 απ τον αθλητή που τελικά κατέκτησε και το τουρνουά.

Ο προπονητής του συλλόγου Κυριακος Παρασίδης και οι συνεργάτες του , Χάρης Μπαλάσκας , Ελευθέριος και Πέτρος Παρασίδης   με το πέρας της διοργάνωσης ευχαρίστησαν ολους τους αθλητές τους για την άψογη και πλήρως αθλητική συμπεριφορά τους στο τουρνουά και κοιτούν την επόμενη διοργάνωση , Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων , η οποία και θα διεξαχθεί απο 23 έως 26 Νοεμβρίου στα Άνω Λιόσια .