27/04/2024

Δυο ασημένια μετάλλια για το Fight Club Patras

Την καλύτερη αρχή για την νέα σεζόν έκανε η ομάδα του Fight Club Patras το περασμένο σαββατοκύριακο, όπου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων για το έτος 2017. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην Χαλκίδα στο Αθλητικό Κέντρο Καθήνου ‘’Τάσος Καμπούρης’’.Aναλυτικά το δελτίο:


«Δυο ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Γιαχαλής Νικόλαος  στα -51 κιλά και ο Σταμίρης Κων/νος στα -68 κιλά, υστέρα από εξαιρετικούς αγώνες, ο πρώτος παίζοντας με τραυματισμένο πόδι στον τελευταίο αγώνα και ο δεύτερος χάνοντας στον τελευταίο αγώνα με σκορ 15-13.

 O Παπαναγιώτου Σπύρος στα -57 κιλά, κέρδισε τον πρώτο αγώνα, αλλά έχασε στον δεύτερο πραγματοποιώντας πάρα πολύ καλή εμφάνιση έπειτα από δύο χρόνια απουσίας λόγο σοβαρού τραυματισμού.

Η Λόη Ελένη στα -46 κιλά δεν τα κατάφερε χάνοντας στον πρώτο αγώνα με διαφορά ενός πόντου στα τελευταία δευτερόλεπτα του τρίτου γύρου. Ο Καυκαλιάς Νικοβαλάντης στα -78 κιλά έκανε το ντεμπούτο του  στο Πανελλήνιο Εφήβων , δεν τα κατάφερε όμως χάνοντας στον πρώτο αγώνα λόγο απειρίας.  Ο Λαλιώτης Παναγιώτης και η Τσουρή Ασημίνα που ενώ είχαν δηλωθεί αρχικά στην ομάδα δεν αγωνίστηκαν λόγο ασθενείας .

Μια δυνατή σεζόν ξεκίνησε για τον Μαχητικό Σύλλογο Πάτρας, επόμενος στόχος το παγκόσμιο διεθνές τουρνουά στο Βελιγράδι».