27/04/2024

Δυνατό παρών του Ερμή Περάματος στο διασυλλογικό TAEKWONDO ITF στο Κερατσίνι

Δελτίο Τύπου Ερμής Περάματος

Με 3 Χρυσά, 2 Χάλκινα και 9 ισοπαλίες σε αγώνες εμπειρίας επέστρεψαν οι αθλητές του Α.Σ. Ερμή Περάματος,αφού με απόλυτη επιτυχία έλαβε τέλος ακόμα ένα Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Tae Kwon Do I.T.F. Οι αθλητές τους, κατάφεραν να αποκομίσουν τις καλύτερες εμπειρίες και να διακριθούν ανάμεσα από εκατοντάδες μικρούς αθλητές που πλημμύρισαν τον στάδιο της Ιχθυόσκαλας του Κερατσινίου. Ο Σύλλογος ήταν ήταν ένας από τους λιγοστούς που έδωσε το παρών με αθλητές από 3,5 ετών και άνω, αφού το όριο ηλικίας των αθλητών τους ξεκινάει πλέον από 3 ετών.

Οι 14 αθλητές που ρίχτηκαν στην μάχη ήταν:

  • η Αλμπάνη Σωτηρία που κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο και την Πρώτη θέση στην κατηγορία της παραμένοντας δίκαια στην κορυφή των τελευταίων 3 ετών σε 4 διαφορετικά στυλ,
  • ο Σπύρου Ερμογένης που απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η κατηγορία του ανήκει, κερδίζοντας δίκαια την πρώτη θέση, και
  • ο Κεχαγιόγλου Λάμπρος που σήκωσε και αυτός το κύπελλο της πρώτης θέσης μαζί με τους άλλους δύο, παρά τον τραυματισμό που υπέστη.

Η Μεγαλοοικονόμου Ντούνια και ο Παπαγεωργίου Ιωάννης ήταν αυτοί που δεν κατάφεραν για περάσουν στον τελικό παρά την μαχητικότατη προσπάθειά τους, αφού τα παιχνίδια τους κρίθηκαν στον πόντο και αρκέστηκαν στην 3 θέση και στο Χάλκινο Μετάλλιο.

Οι αθλητές που δεν έχασαν την ευκαιρία να πάρουν άλλη μια εμπειρία από τους αγώνες που τόσο επιθυμούν, ήταν ο Σγαρδέλης Θεόδωρος αφού με ένα πολύ γρήγορα νοκ ούτ του άλλαξαν τον αντίπαλο και αυτός το μόνο που κατάφερε ήταν να το διπλασιάσει, ο Τσιμπός Γεώργιος, που απέδειξε για άλλη μια φορά την διαφορά δυναμικότητας και τεχνικής που κατέχει, ο Αλογάκος Παναγιώτης που παρά τον πολύ καλό αντίπαλο που του έτυχε απέδειξε στους προπονητές τους ότι δίκαια των εμπιστεύονται και ελπίζουν σε αυτόν. Ο Αλμπάνης Κωνσταντίνος πρόσθεσε ακόμα ένα μετάλλιο στην πλούσια συλλογή του, αφού χαλαρά απέδωσε τα αναμενόμενα και η Αλευρά Αργυρώ με τον αέρα του πρώτου νοκ αυτ από την πρώτη κιόλας της συμμετοχή, απέδειξε ότι δίκαια ρίχνεται στην μάχη και θα ρίχνεται για πολλά χρόνια ακόμα αφού αυτή είναι η επιθυμία της.

Οι πολύ μικροί αθλητές μας που πήραν το βάφτισμα των αγώνων ήταν ο Μιλτιάδης Αλογάκος που έβγαλε νοκ αουτ τον αντίπαλό του, η Ζάχου Χριστίνα που έδειξε το μεγαλείο της τεχνικής της κατάρτισης και η Αλευρά Αναστασία και Σάντα Γαβριέλα που εισέπραξαν δυνατό χειροκρότημα για την απόδοση τόσο των ίδιων όσο και των αντιπάλων τους.

Το έργο και η αγάπη των προπονητών τους Χατζογιαννάκη Κυριακής και Χαραλαμπίδη Τάσου, αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά, αφού αγκαλιάζουν τις νέες γενιές αθλητών, τους πλασάρουν έμπρακτα στην διεκδίκηση των πρώτων θέσεων του αθλήματος, της ίδιας τους της ζωής αλλά και της καρδιάς τους!

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση!