26/04/2024

Δυνατό ξεκίνημα για τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ

Με Παγκόσμιο τίτλο η έναρξη της σεζόν για τον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ,αφού την Δευτέρα 31/8 επέστρεψε από το 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ταε κβον ντο itf Ανδρών και Γυναικών η Εθνική μας ομάδα μέλος της οποίας και η αθλήτρια Ιωαννίδου Γεωργία, αθλήτρια του Α.Σ. ΑΞΙΟΥ Κουφαλίων που όμως προπονείται εδώ και ένα χρόνο στον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, με την συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών του κόσμου, από 87 χώρες.Η Ιωαννίδου Γεωργία αγωνίστηκε στην κατηγορία των TUL 1 DAN και έφερε την Τρίτη Παγκόσμια θέση αφού έχασε στον τέταρτο αγώνα από την Ρωσσίδα αθλήτρια που ανέβηκε στ ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Θερμά συγχαρητήρια στην αθλήτρια για αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία και καλή σεζόν σε όλους τους αθλητές χωρίς τραυματισμούς.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν κανονικά από την περασμένη Δευτέρα για όλα τα τμήματα ,πληροφορίες για τις ώρες και εγγραφές καθημερινά στο Γυμναστήριο του συλλόγου στην οδό Αγίου Δημητρίου 35 ή στα τηλέφωνα 2381028925-6947204783.

Το Σάββατο 12/9 θα πραγματοποιηθεί επίδειξη του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ στην αίθουσα της Περιφερεικής Ενότητας Πέλλας εν όψη του φεστβάλ Νεολαίας ενώ η αθλήτρια Νάνου Ιωάννα ετοιμάζεται για το πρώτο πρωτάθλημα της σεζον στις 11-12-13 Οκτωβρίου στο Βελιγράδι της Σερβίας αφού επιλέχτηκε να μας εκπροσωπήσει με την επίλεκτη ομάδα της Ενωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος!