02/05/2024

Δυνατές μάχες για Α.Σ Θεαγένη

Δυνατές μάχες και έντονες στιγμές γεμάτες συγκίνηση μας πρόσφεραν για ακόμα μια φορά οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗ.Αναλυτικά το δελτίο:


Συγκεκριμένα αυτό το τριήμερο 17 με 19 Νοέμβριου διεξήχθεί το Παγκόσμιο βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα επιπέδου G1 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με συμμετοχή 900 περίπου αθλητών.

Η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗ πιστή στα ραντεβού της με όλες τις μεγάλες διοργανώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό κατάφερε για άλλη μια φορά να πρωταγωνιστήσει κατακτώντας τρία μετάλλια, 1 χρυσό, 1 ασημένιο, και 1 χάλκινο μετάλλιο!!!

Ο αθλητής του συλλόγου μας Βύρωνας Λέκα έπειτα από 4 δυνατούς αγώνες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο  κερδίζοντας τον τελικό της κατηγορίας του με τεχνικό νοκ άουτ.

Η αθλήτρια του συλλόγου μας Μαρία Τσαντέ έπειτα από 5 αγώνες κατέκτησε  το ασημένιο μετάλλιο προσφέροντας πλούσιο θέαμα και ένα ρεκόρ 6 συνεχόμενων νικών σε πρωταθλήματα επιπέδου G1.Η αθλήτρια του συλλόγου μας Άννα Μαρία Τζιούμα έπειτα από μια καλή παρουσία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ο προπονητής του συλλόγου μας κ. Γιώργος Τάγκας συγχαίρει όλη την αγωνιστική ομάδα του Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗ  για την δυναμική παρουσία της και εύχεται σε όλους τους αθλητές υγεία και δύναμη.