29/03/2024

Δυναμικό παρών του Gerontis Fighters στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο

Το παρών έδωσε η αποστολή του Gerontis Fighters στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο. Αυτό έγινε 3-4&5 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο οποίο πήρανε μέρος εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα. Αναλυτικά το δελτίο:

Ο σύλλογος μας έδωσε ένα βροντερό παρόν και σ ‘ αυτούς τους αγώνες όπως και σε όλους τους επίσημους αγώνες που έχει διοργανώσει η Ομοσπονδία του Taekwon-do και του Kick Boxing τα τελευταία χρόνια.  Να σημειωθεί βέβαια ότι ο ανταγωνισμός ήταν φανερά υψηλός καθώς και η πληθώρα αθλητών.
Κάθε μέρα από 500 έως 700 αθλητές διαγωνίζονταν είτε στα Tul είτε στην ελεύθερη μάχη . Ο Σύλλογος μας κατάφερε να έχει μια Δεύτερη θέση , 3 Πέμπτες και 4 Εκτες θέσεις.  Αφού εξάλλου οι αθλητές ήταν αρκετά κουρασμένοι τόσο απ ‘ το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στην Βουλγαρία στα μέσα Νοεμβρίου,  όσο και το πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing αρχές Νοεμβρίου,  που εκεί ο σύλλογος κατάφερε να βάλει 5 παιδιά Εθνική και να προσκομίσει  αρκετά μετάλλια.
Ο Κατσαμάκας Γρηγόρης κατάφερε να φτάσει τελικό και να συναγωνιστεί με έναν από τους κορυφαίους αθλητές Θεσσαλονίκης με μεγάλη κατάρτηση και να χάσει με πολύ μικρή διαφορά , κατατάσσοντας τον έτσι στην 2η θέση στην γενική κατάταξη.
Εξαιρετική παρουσία έκαναν και άλλα παιδιά τα οποία δεν κατάφεραν να φτάσουν στους τελικούς .
Να σημειωθεί ότι οι αθλητές που λαμβάνουν μέρος σε επίσημα πρωταθλήματα παίδων όπως αυτό , η πρώτη θέση λαμβάνει 30% για γυμναστική ακαδημία και 10% για ολα τα άλλα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ  .(Βάση νόμου 27/25 -του 99)
Τον σύλλογο συνόδευσαν γονείς των παιδιών , μέλη του συλλόγου,  συγγενείς από την Αθήνα,  ο βοηθός του δασκάλου Τζανίδης Ηλίας -4 Νταν , η κυρία Θεργιάκη Μαρίνα -3 Νταν και οι πρωταθλητές & βοηθοί του εκπαιδευτή,  Τζανίδης Ανδρέας – Ηλιάκης Ελευθέριος.
Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν οι παρακάτω αθλητές :
Χρυσουλάκη Μαρία
Στρατηγάκης Ελευθέριος
Κατσαμάκας Παναγιώτης
Κατσαμάκας Γρηγόρης
Παπαδούλη Αριστέα
Καραντινάκης Δημήτριος του Εμμανουήλ
Καραντινάκης Δημήτριος του Ιωάννου
Καραντινάκης Μιχάλης
Πρασινάκη Αριστέα
Σταμάτης Κυριάκος
Σφακιανάκης Γιάννης.