26/04/2024

Δυναμικό παρών για το Gerontis Fighters στην Βουλγαρία

Οι Gerontis fighters για άλλη μία φορά έδωσαν ένα δυνατό παρών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας τις ημερομηνίες 18 έως 20 Νοεμβρίου 2016.Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Πιο συγκεκριμένα το πρωτάθλημα αυτό θεωρείται ένα από τα πολυπληθέστερα σε αθλητές μιας και παίρνουν μέρος πάνω από 16 χώρες από όλη την Ευρώπη. Η αθλητική ομοσπονδία ταεκβοντό Ελλάδος με αποστολή περίπου των 112 αθλητών οπου από την Κρήτη για άλλη μία φορά ήταν μόνο οι gerontis fighters που εκπροσώπησαν επάξια το νησί και τον σύλλογο. Η αποστολή που έφυγε από την Κρήτη ήταν 22 ατόμων που μέσα σε αυτούς ήταν 9 επίλεκτοι αθλητές οι οποίοι είναι οι Ηλιακης Ελευθέριος, Τζανίδης Ανδρέας, Χρυσουλάκη Μαρία, Κατσαμακας Παναγιώτης, Κατσαμακας Γρηγόρης , Στρατηγάκης Ελευθέριος, Καραντινάκης Δημήτριος, Δαβράδος Κωνσταντίνος ,Δαβράδος Αγγελος. Αρχηγός της ομάδας και διοργανωτής ήταν ο κύριος Τζανίδης Ηλίας διεθνής διαιτητής Α κατηγορίας με 4 dan ,επικεφαλής η βοηθός του κυρίου Γεροντή η κ. Θεριακη Μαρίνα εθνικός διαιτητής με 3 dan επίσης μαζί ήταν ο κ. Πυνιρτζης Γιώργος διεθνής διαιτητής ο οποίος ήταν και κεντρικός διαιτητής σε πολλούς αγώνες του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξήχθη, με τρία νταν. Επιπλεον ο κ. Λουρίδας Αντώνιος βοηθός εκπαιδευτή με 2 dan , ο κ. Κέντρος Ελευθέριος με 1 dan καθώς και αρκετοί γονείς που ήταν δίπλα στους αθλητές και σε όλη την αποστολή όπως Κρητικού Αγγελική , Μανουσάκη Μαριάννα, Κοντογιωργάκη Στέλλα και Τζανίδης Κωνσταντίνος .Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα οι αθλητές αγωνίστηκαν μόνο σε ατομικές και ομαδικές μάχες δεν υπήρχαν αγώνες τους αγώνες εναέρια και σπασίματα μιας και αυτό ανέφερε η προκήρυξη από την αθλητική ομοσπονδία ταεκβοντό Ελλάδος που πήραν όλες οι χώρες από την βουλγαρική ομοσπονδία . Ο ανταγωνισμός ήταν αρκετά μεγάλος με πάρα πολλούς αθλητές από όλα τα μέρη της Ευρώπης και αρκετοί ήταν παγκόσμια και πανευρωπαϊκά φαβορί.  Ο σύλλογος κατάφερε να σταθεί επάξια και σε αυτό το πρωτάθλημα κερδίζοντας σχεδόν όλοι οι αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν και αρκετοί φτάνοντας ημιτελικούς και τελικούς. Συνεχίζοντας με αυτό τον τρόπο να κρατούν τα σκήπτρα του μοναδικού συλλόγου από την Κρήτη ο οποίος καταφέρνει να έχει πρωταθλητές όχι μόνο σε πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια. Αυτό πραγματοποιείται μέσα από μεθοδική και οργανωμένη δουλειά τόσο από τον προπονητή του συλλόγου κ Γεροντή Ιωάννη όσο και από όλους τους συνεργάτες και βοηθούς του προαναφερόμενου στο ταεκβοντό itf και στον kickboxing. 

Δυο εβδομάδες πριν το πανευρωπαϊκό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing οι gerontis fighters κατάφεραν να προσκομίσουν με 24 αθλητές 38 μετάλλια σε όλα τα στυλ του kick boxing από τα οποία πέντε παιδιά κατάφεραν να πάρουν πρώτη θέση και να μπουν στην εθνική Ελλάδος. Με αυτό τον τρόπο ο σύλλογος προάγει τύποις και ουσίας τον αθλητισμό ,τον πρωταθλητισμό και το αρχαίο ρητό νους υγιής εν σώματι υγιεί και κρατάει τους νέους ανθρώπους μακριά από δυσάρεστες και κακές συνήθειες όπως ναρκωτικά, αλκοόλ ,κάπνισμα και άλλα δημιουργώντας ολοκληρωμένες προσωπικότητες και ανθρώπους με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Η αποστολή πήρε το δρόμο του γυρισμού την Κυριακή 20 Νοεμβρίου από Βουλγαρία έχοντας καταφέρει με 9 αθλητές να προσκομίσει 12 μετάλλια που είναι τα εξής:
Ηλιακης Λευτέρης τρίτη θέση ατομικό δεύτερη θέση ομαδικο ,
Τζανίδης Ανδρέας τρίτη θέση ατομικό δεύτερη θέση ομαδικο 
,Χρυσουλάκη Μαρία τρίτη θέση ατομικό τρίτη θέση ομαδικό,
Στρατηγάκης Λευτέρης συμμετοχή, Κατσαμακας Παναγιώτης τρίτη θέση ατομικό τρίτη θέση ομαδικό,
Κατσαμακας Γρηγόρης συμμετοχή, Καραντινάκης Δημήτρης δεύτερη θέση ατομικό τρίτη θέση ομαδικό, 
Δαβράδος Κωνσταντίνος τρίτη σε ομαδικό,  Δαβράδος Αγγελος συμμετοχή».