28/03/2024

Δυναμική παρουσία των Gerontis Fighters στο European King of Tαεκβοντο

To European King Of Taekwon-do, ένα επίσημο world class τουρνουά με την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας International Taekwon-do Federation (ITF), διεξήχθη στις 15-16 Δεκεμβρίου, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο –«Nick Galis Hall», στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού συμμετείχαν 17 χώρες και πάνω από 1500 αθλητές. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Gerontis Fighters.


Ένα «βασιλικό» παρών έδωσαν οι αθλητές των Gerontis Fighters, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας. Οι 11 αθλητές που στελέχωσαν την αγωνιστική ομάδα, με προπονητή τον κ. Γεροντή Γιάννη, κατέκτησαν συνολικά 16 μετάλλια και διακρίθηκαν σε μάχες και τουλ.
Αναλυτικότερα:
Αρβανιτάκης Αντώνης -1 χρυσό κ΄ 1 χάλκινο μετάλλιο
Αρβανιτάκης Γιώργος – 1 ασημένιο κ΄ 1 χάλκινο μετάλλιο
Καραντινάκης Δημήτρης – 1 χάλκινο μετάλλιο
Καραντινάκης Μιχάλης – 1 χάλκινο μετάλλιο
Κουτάντου Ευαγγελία – 1 ασημένιο μετάλλιο
Λιαπάκης Ιωάννης – 1 χάλκινο μετάλλιο
Μπιλανάκης Ιωάννης – 1 χρυσό κ΄ 1 χάλκινο μετάλλιο
Πετούση Αναστασία – 1 ασημένιο μετάλλιο
Πετούση Μαρίνα – 2 χάλκινα μετάλλια
Τζανάκη Μαρία – 1 χάλκινο μετάλλιο
Χουστουλάκης Εμμανουήλ – 1 ασημένιο κ΄ 1 χάλκινο μετάλλιο

Η προπονητική προετοιμασία και η συστηματική προσπάθεια, απέδωσαν καρπούς, προσφέροντας εκτός από τις διακρίσεις, αγώνες υψηλού επιπέδου, φέρνοντας τους fighters του κ. Γεροντή σταθερά στην κορυφή και σε αυτήν τη διοργάνωση.

Οι αθλητές, επέστρεψαν στην Κρήτη φέρνοντας μαζί με τα μετάλλια, σημαντικές εμπειρίες από μια ευρωπαϊκής εμβέλειας, διοργάνωση. Συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν σε όλους τους αθλητές-πρωταθλητές για τις επιδόσεις τους αλλά και για το ομαδικό τους πνεύμα που σε συνδυασμό με την στήριξη των γονέων έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους χορηγούς της αποστολής:
ANEK LINES, ΑΓΙΟΒΑΡΒΑΡΙΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΠΛΑΔΑΣ ΑΕΒΕ, ΑΣΠΙΡΤΑΚΗΣ, ΒΙΝΟΜΠΟΝ ΑΛΕΞΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ, ESPRESSO SHOP, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΙΟΥΛΠΑΛΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, ΚΟΥΒΙΔΗΣ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΞΗΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΕΡΝΙΕΤΑΚΗΣ ΑΕΒΕ, ΠΙΤΣΑΚΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΚ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΙΑΛΜΟ, ΣΚΡΑΠ ΚΑΘΕΡΗΣ, SUPER FAST FERRIES.