26/04/2024

Δυναμική παρουσία για τον Σύλλογο Γυμναστικής Μεγάρων

Δελτίο Τύπου Σύλλογος Γυμναστικής ΜΕΓΑΡΩΝ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεχίζει ο Σ.Γ.Μεγάρων τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις τόσο στο Taekwondo όσο και στο Kick Boxing σημειώνοντας επιτυχίες. Αναλυτικά, από τις 31/10-2/11 πραγματοποιήθηκε το 2ο  Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim & Liu στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης Άνω Λιοσίων.

Ο σύλλογος συμμετείχε με δύο αθλητές τον Ρουμελιώτη Αποστόλη ο οποίος κατέκτησε την δεύτερη θέση και τον Στρατούρη Σωτήρη οποίος αγωνίστηκε άξια αλλά δεν κατάφερε να διακριθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διοργάνωση συμμετείχαν 1500 άτομα και ο συναγωνισμός ήταν τεράστιος.

Την Κυριακή 2/11 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας  πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες Kick Boxing με την επωνυμία «SCORPION ΑND TRIALS» όπου ο σύλλογος έδωσε ένα δυναμικό παρόν με επτά αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν έξι μετάλλια και είναι οι εξής : Καστάνης Γιώργος, Καλλιάς Αλέξανδρος, Καλλιάς Δημήτρης, Ζενουνάϊ Ντάβιτ, Σπερντέγια Αθήνα, Μαρκόπουλος Κώστας ενώ ο Παπαγιανόπουλος Θοδωρής αγωνίστηκε πολύ καλά αλλά δεν κατάφερε να διακριθεί αυτή την φορά.

Οι προπονητές του συλλόγου Στρατούρης Χρήστος (5ο dan) και Κούρσος Μελέτης (7ο dan) συγχαίρουν όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν για τις προσπάθειές τους και ευχαριστούν τους γονείς και φίλους του συλλόγου για την υποστήριξή τους.

megara