19/04/2024

Δυναμική εκκίνηση για Α.Σ Νέας Ιωνίας Αττικής με μετάλλια στο Keumgang Open

Στο Keumgang Open 2018 συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ Νέας Ιωνίας Αττικής με 16 αθλητές και 10 μετάλλια σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά 11 χωρών με σύνολο 88 ομάδων. Αναλυτικά:


4 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
ΜΠΕΛΩΝΙΑ ΔΑΝΑΗ -27Κ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΑΘΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -44Κ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΓΙΔΑΡΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΝΑ -40Κ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΦΡΕΖΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ -36Κ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ -44Κ F JUNIOR

5 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

ΤΕΛΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ -62Κ F SENIOR
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ ΚΕΛΛΥ -46Κ F JUNIOR
ΛΥΧΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ -46Κ F JUNIOR
ΚΟΥΜΟΥΔΗ ΑΝΝΑ -32Κ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ -27Κ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

H Ζωή Κακαρέλη δήλωσε σχετικά: «Θέλω πραγματικά να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μου, κάνατε πολύ δυνατά παιχνίδι κάποια πραγματικά χάθηκαν στον πόντο.

Είμαι πολύ περήφανη. Η δουλειά μας ανταμοίβουμε. Πολλά συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις. Θέλω να δώσω και στους έξι αθλητές μας, που δεν μπόρεσαν να μπουν στα μετάλλια αλλά ήταν πραγματικά τόσο καλοί, στους αγώνες τους που για μένα είναι σαν να έχουν μετάλλια. 

Συγχαρητήρια στον Γιώργο Παπανικολάου, Γιώργο Θεοδοσίου, Νικόλ Φωτίδη, Αναστασία Φωτίδη, Στράκαρη Ξένια και Παπαχρήστου Ιωάννη. Ακόμη θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον αδερφό μου Νίκο Κακαρέλη, που ήταν δίπλα στην ομάδα μας και μας στήριζε σε όλα τα επίπεδα, όπως επίσης και στους καταπληκτικούς γονείς που μας συνόδεψαν σε αυτό το ταξίδι και ήταν μία υπέροχη δυνατή εξέδρα για όλους μας».