25/04/2024

Δυναμικά και την νέα σεζόν το Ταεκβοντό Έδεσσας

Δυναμικά ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ αφού οι αθλητές ολοκλήρωσαν το 1ο μέρος της προετοιμασίας τους με επιτυχία.Αναλυτικά το δελτίο:


«Συνεχίζουμε στο  δεύτερο μέρος εν’ όψη  του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταεκβοντο Εφήβων – Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη.

Ενώ ο Τότλης Ιωάννης αθλητής του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ και  η Μπιρόζη Αναστασία ( προπονήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ & προπονήτρια κλιμακίων ΕΤΑΒΕ) βρίσκονται ήδη στην Θεσσαλονίκη όπου πραγματοποιείτε η πρώτη συνάντηση μετά το καλοκαίρι στο προπονητήριο της  Ένωσης από τις  1 έως 4 Σεπτεμβρίου  για τους αθλητές των Παίδων Κορασίδων μέλη της επίλεκτης ομάδας.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους αθλητές χωρίς τραυματισμούς».

ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

«Έναρξη εγγραφών και μαθημάτων για όλα τα τμήματα του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, του ΚICKBOXING αλλά και του ΤΑΕΜΠΟ μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα όλης της χρονιάς καθημερινά από το γυμναστήριο του Συλλόγου στην Οδό Αγίου Δημητρίου 35 από τις 10:00 π.μ. και όλη μέρα και Σάββατο 10:00-14:00 ή στα τηλέφωνα 23810-28925 , 6947204783. Οι προπονήσεις ξεκινάνε κανονικά από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου. Ελάτε να γνωρίσετε τον κόσμο των πολεμικών τεχνών να γυμναστείτε και να διασκεδάσετε».