19/04/2024

Διεθνείς επιτυχίες του Α.Σ. Δία Λάρισας

Με τη συμμετοχή 1042 αθλητών απ’ όλο τον κόσμο πραγματοποιήθηκε το Διεθνές Τουρνουά της Σερβίας στο Βελιγράδι (βαθμολογούμενο για την παγκόσμια κατάταξη), όπου ο σύλλογος συμμετείχε με δύο αθλητές, τους Μπαντραλέξη Αντώνιο στα -41κιλά Παίδων και την Καλτέκη Φαίδρα στα -55 κιλά Νεανίδων. Αναλυτικά το δελτίο του Δία Λάρισας:


«Οι αθλητές πραγματοποίησαν αξιόλογες εμφανίσεις, με τον αθλητή μας Μπαντραλέξη στα -41 κιλά να κερδίσει τον πρώτο αγώνα (έναντι του Σέρβου αθλητή) με τεχνικό νοκ άουτ (διαφορά πόντων) και να χάνει στις λεπτομέρειες στο δεύτερο αγώνα. Η αθλήτρια Καλτέκη, κατέκτησε την 5η θέση, πραγματοποιώντας τρεις νίκες και μια ήττα στον προημιτελικό, μετά από έναν πολύ δυνατό αγώνα εναντίον της Κροάτισσας που κατέκτησε και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την πολύ αξιόλογη παρουσία τους σε ένα ακόμη διεθνές τουρνουά, επίσης ευχαριστεί τους γονείς των παιδιών που στηρίζουν κάθε τους προσπάθεια και τον προπονητή κος Ζεϊμπέκη Χρήστο. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, θέτοντας νέους στόχους. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κανονικά, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook: Αθλητικός Σύλλογος ΔΙΑΣ Λάρισας».