23/04/2024

ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κέρδισαν μετάλλια στο G1 της Αθήνας!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ αναφορικά με την πρόσφατη αγωνιστική του δραστηριότητα. Ο σύλλογος έπαιξε στην Αθήνα και κέρδισε τρία χρυσά, ένα χάλκινο και τρεις πέμπτες θέσεις.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με 10 αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ στο διεθνές πρωτάθλημα GREECE OPEN G1 που διεξήχθη στην Αθήνα 19 έως 21 Οκτωβρίου 2018, στο εν λόγω πρωτάθλημα συμμετείχαν 1100 αθλητές από 35 χώρες, μεταξύ των οποίων η Χιλή, η Αμερική και η Αυστραλία.

Ο Σύλλογος συμμετείχε με τους Ταμανάκια Αντ., Τσακίρη Π., Μάγγου Μ., Παπακυπριανού Ν., Αρβυθάς Π., Βακάλη Ελ., Καλτέκη Φ., Μπαντραλέξη Αντ., Πετράκου Χρ. και Πράπα Ι. κατακτώντας συνολικά 3 χρυσά μετάλλια με τους Βακάλη Ελ., Καλτέκη Φ. και Πράπα Ι. μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις επικράτησαν στις κατηγορίες κιλών τους, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Μπαντραλέξης Αντ.

Πριν τα μετάλλια και οριακά στο σκορ κατακτώντας την 5η θέση, ηττήθηκαν οι Πετράκου Χρ., Αρβυθάς Π. και Μάγγου Μαρία, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Ταμανάκιας Αντ., Τσακίρη Π. και Παπακυπριανού Ν. που πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με ηλεκτρονικές κάσκες και ηλεκτρονικούς θώρακες, ενώ στην κατηγορία Παίδων – Κορασίδων, χρησιμοποιήθηκαν κάσκες με πλαστικό κάλυμμα στο πρόσωπο, για την καλύτερη ασφάλεια των αθλητών. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους, τον προπονητή κο Ζεϊμπέκη Χρήστο και όλη την επιστημονική ομάδα, που συνεργάζεται με τους αθλητές προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και οι εγγραφές για την τρέχουσα σεζόν πραγματοποιούνται όλο το χρόνο. Επιλέγω με Υπευθυνότητα το Μέλλον των παιδιών μου! Επιλέγω Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ!«