29/03/2024

ΔΙΑΣ Λάρισας: Τέσσερις αθλητές αγωνίστηκαν στην Τουρκία

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΔΙΑ Λάρισας αναφορικά με την πρόσφατη αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου.


Αναλυτικά: «Με 4 αθλητές συμμετείχε ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ στο 4ο Προεδρικό πρωτάθλημα, επιπέδου G2, το οποίο δίνει πρόκριση για τα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 2500 αθλητές-τριες (Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι και Ηπειρωτικοί πρωταθλητές) απ’ όλο το κόσμο, έχοντας σαν στόχο είτε τη συγκομιδή βαθμών για την Παγκόσμια και Ολυμπιακή κατάταξη, είτε για την πρόκριση στα Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών).

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετείχε με τους Βακάλη Ελένη, που ηττήθηκε στον δεύτερο αγώνα, με διαφορά μόλις ενός πόντου, από την πρωταθλήτρια Ιορδανίας, μέλος της εθνικής και Ολυμπιακής ομάδας της χώρας της, ενώ στον πρώτο αγώνα κέρδισε την αθλήτρια από την χώρα της Τουρκίας.

Ο Αρβυθάς Παναγιώτης, από τους μικρότερους ηλικιακά στην κατηγορία του, αφού πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις κερδίζοντας δυο αγώνες ηττήθηκε από τον Ρώσο αθλητή, ενώ ο Μπαντραλέξης Αντώνιος ηττήθηκε από τον Τούρκο αθλητή στον πρώτο αγώνα.

Τέλος, η αθλήτρια Καλτέκη Φαίδρα, ηττήθηκε στον δεύτερο αγώνα από την Τουρκάλα πρωταθλήτρια, νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, χάνοντας το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Στον πρώτο αγώνα κέρδισε την αντίπαλο στον χρυσό πόντο, μετά από ένα ανατρεπτικό παιχνίδι, όπου η κανονική του διάρκεια έληξε 5-5.

Το Δ.Σ. του συλλόγου, ευχαριστεί θερμά τους αθλητές που συμμετείχαν σε μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, θέτοντας νέους στόχους για το 2019 και για το μέλλον της ομάδας. Επίσης, να ευχαριστήσει θερμά τους γονείς που στηρίζουν κάθε προσπάθεια των παιδιών και του συλλόγου και τέλος όλους τους συνεργάτες που καθημερινά αγωνίζονται για την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών του συλλόγου.

Επιλέγω υπεύθυνα το μέλλον των παιδιών μου. Επιλέγω Α.Σ. ΔΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. Οι εγγραφές συνεχίζονται όλο το χρόνο κανονικά, με την δημιουργία νέων τμημάτων.«