25/04/2024

Διακρίσεις στο πανελλήνιο νέων της ΕΛ.Ο.Τ για την Τόλμη Κιλκίς

Δελτίο Τύπου

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF νέων ανδρών-γυναικών από 16 έως 21 ετών της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ. διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Βόλου στις 3-4 Οκτωβρίου 2015.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και σε πολλές κατηγορίες οι αναμετρήσεις ανερχόταν στις 5 φορές. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν είχαν το δικαίωμα να συμμετέχουν και στις κατηγορίες ενηλίκων προηγούμενα, αποκτώντας έτσι μεγάλες εμπειρίες και ανεβάζοντας ταυτόχρονα το επίπεδο του πρωταθλήματος ώστε να επανδρωθεί μια εθνική ομάδα άξια να ανταπεξέλθει στο πανευρωπαϊκό.

Οι αγώνες υποστηρίχτηκαν με ηλεκτρονικούς θώρακες, κάσκες και σένσορες DaeDo με νέους κανονισμούς διαιτησίας σε τρία τερέν.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με τέσσερις αθλητές-ριες.

  • Καϊκη Βαλσάμω έως 49 κιλά, μετά από τέσσερις αγώνες κατάφερε να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο, στερήθηκε όμως την πρώτη θέση για 1 πόντο.
  • Στην οκτάδα Φουλεδάκη Μαρία έως 73 κιλά.

Επίσης συμμετείχαν αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν οι:

  • Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος έως 63 κιλά, ο οποίος επανέρχεται πιο ενεργός στην νέα αγωνιστική σεζόν με στόχους.
  • Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος έως 74 κιλά.

Οι προσπάθειες που κατέβαλλαν όλοι οι αθλητές-ριες είναι άξιες σεβασμού.

Η υποδομή με ότι απαιτείται στηριζόμενη προπονητικά και ψυχολογικά φέρνει το στόχο πολύ κοντά με συνεχή προσπάθεια μέσα από τον υγιή αθλητισμό.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος για την προσπάθεια και συμμετοχή πάνω απ όλα, και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.