28/03/2024

Διακρίσεις για τον Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwondo WTF εφήβων-νεανίδων της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΕΛΟΤ διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας στις 30 Σεπτεμβρίου και 1-2 Οκτωβρίου 2016.

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι αθλητές-ριες 1999 έως 2001 από επίσημους συλλόγους της ΕΛΟΤ. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και οι αναμετρήσεις ανερχόταν σε πολλές κατηγορίες έως και έξι φορές.
Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό διότι στην πλειοψηφία συμμετείχαν πρωταθλητές-ριες με αποτέλεσμα η συγκρότηση εθνικής ομάδας να είναι ελπιδοφόρα για καλά αποτελέσματα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συνολικά και σαν μονάδα ξεχωριστά.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε τρία τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες με video replay και με νέους κανονισμούς διαιτησίας από την WTF.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 9 αθλητές-ριες. Κατάφεραν να διακριθούν οι:

-Μουλιώτα Αθανασία -63 κιλά Χάλκινο μετάλλιο

-Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος +78 κιλά Χάλκινο μετάλλιο

Στην 5η θέση:

Κουτσός Αριστείδης -48 κιλά

Συμμετείχαν αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την καλή παρουσία και νίκη, οι:

  • Βαφειάδης Αθανάσιος -73 κιλά
  • Βαλσαμίδης Παύλος -73 κιλά
  • Καλφοπούλου Μαρία -44 κιλά
  • Δεληγιαννίδης Χριστόφορος -55 κιλά
  • Σκαρλάτου Γεωργία +68 κιλά
  • Κωνσταντινίδης Κυριάκος -63 κιλά

Η προσπάθεια που καταβάλλεται συνολικά είναι μεγάλη από αθλητές-ριες και προπονητές, με στόχο τη διάκριση μέσα από τον υγιή αθλητισμό και την καλή προετοιμασία. Επιβραβεύεται εξ αρχής και μόνον η συμμετοχή ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Οι εμπειρίες από μεγάλες διοργανώσεις είναι αυτές που θα μας οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα.

Πρέπει να τονίσουμε ότι η διάκριση σύμφωνα με τη Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού, την Ομοσπονδία και το Υπουργείο Παιδείας μοριοδοτούνται για ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.