25/04/2024

Διακρίσεις αθλητικού ομίλου Taekwondo Ν. Ιωνίας Βόλου

Η μία επιτυχία μετά την άλλη έρχονται για τους αθλητές του συλλόγου μας TAEKWONDO N.ΙΩΝΙΑΣ-ΒΟΛΟΥ.

Στο 4th TOP TIRANA OPEN International Taekwondo Championship ο σύλλογός μας με προπονητή τον Ιωάννη Σταματίου έλαβε μέρος με 5 αθλητές και κατάφερε να αποσπάσει 4 μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν οι αθλητές μας:

  • ΜΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ στη κατηγορία Senior-63 kg,
  • ΠΑΣΙΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ στη κατηγορία  junior-63kg,
  • ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ στη κατηγορία senior-58 kg,
  • ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΤΙΝΑ στη κατηγορία gadets-55kg και
  • ΦΡΑΔΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ στη κατηγορία children -44kg.

Σ’ένα υψηλών απαιτήσεων διεθνές τουρνουά οι αθλητές μας στάθηκαν επάξια καταφέρνοντας να ανέβουν στο βάθρο των μεταλλίων,και κάνοντάς μας όλους για άλλη μια φορά περήφανους! Πιο αναλυτικά η αθλήτρια ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΤΙΝΑ κατέλαβε την πρώτη θέση και το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ. Αξίζει  να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει σε διεθνές τουρνουά.

Επίσης ο αθλητής ΦΡΑΔΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ συμμετέχοντας  για πρώτη του φορά σε διεθνές τουρνουά   απέσπασε το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και τη δεύτερη θέση ύστερα από πέντε αγώνες. Καθώς και ο αθλητής ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ κατέλαβε τη δεύτερη θέση και το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στη κατηγορία του.ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ και τρίτη θέση για τον αθλητή μαςΜΑΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.

Καταπληκτική εμφάνιση έκανε και ο αθλητής ΠΑΣΙΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, χάνοντας στη λεπτομέρεια.

Η αποστολή του TAEKWONDO Ν.ΙΩΝΙΑΣ-ΒΟΛΟΥ, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και πέρα από τις διακρίσεις  που πήρε έδειξε ήθος και σεβασμό προς τους συναθλητές της, δύο αξίες πολύ σημαντικές για το άθλημά μας! Τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους αθλητές μας που συμμετείχαν και στον προπονητή μας ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ για τη συστηματική του δουλειά και την αμέριστη συμπαράστασή του σε όλους του τους αθλητές!