19/04/2024

Γιώργος Ανδριανός: Με ρήξη μηνίσκου τρίτος στο Open European Master

Ηρωικός ο Γιώργος Ανδριανός στην επιστροφή του σε αγωνιστικό mood με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο  Open European Master ( Πανευρωπαϊκό στο Λουξεμβούργο), όπου έκανε μία αποτίμηση των προσπαθειών του, αποκαλύπτοντας πως είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου!


«Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τρίτη θέση στο Open European Master ( Πανευρωπαϊκό στο Λουξεμβούργο). Ποτέ δεν πρέπει να σταματήσεις να ονειρεύεσαι. Πότε δεν πρέπει να σταματήσεις να δουλεύεις και να παλεύεις για το καλύτερο….δεν ξέρεις πότε θα σου έρθει.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους μαθητές μου που με βοήθησαν στην προετοιμασία μου, τους γονείς τους, την δημοσιογραφικη ομάδα που δουλεύει για τον Σύλλογο Ανδρεία, την ETU που μας χάρισε πλούσια συναισθήματα με το Πανευρωπαϊκό αυτό, τον γιατρό μου που μέχρι τελευταία στιγμή μου υπενθύμιζε την ρήξη μηνισκου τρίτου βαθμού και γενικότερα όλους όσους βοήθησαν να έρθω και να αγωνιστώ.Ένιωσα υπέροχα και αυτό δεν το αλλάζω με κανένα μετάλλιο….το μετάλλιο είναι η επιβράβευση είναι η ιστορία».