28/03/2024

Για 3 φορά στην Εθνική ομάδα Taekwondo η Σερεμέτη της Michalakopoulos Team

Η Σερεμέτη Αλεξάνδρα του ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ και της MICHALAKOPOULOS team κατάφερε να καταλάβει την 1η θέση στις Μονομαχίες και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF, που θα διεξαχθεί στη Φιλλιπούπολη της Βουλγαρίας εκπροσωπώντας την Ελλάδα για τρίτη φορά.

Ο Προπονητής της Κος Μιχαλακόπουλος Νικήτας δήλωσε: «Πρόκειται για τεράστια επιτυχία της Αλεξάνδρας διότι μετά το 2014 που κατάφερε να κερδίσει το Χρυσό στο Πανευρωπαϊκό TAE KWON DO στο Minsk αλλά και το Χάλκινο στο Πανευρωπαϊκό KICK BOXING της WAKO, επιτυγχάνει να μπει το 2015 και στην Εθνική Ομάδα TAE KWON DO όσο και στην Εθνική Ομάδα KICK BOXING φορώντας το Εθνόσημο και στο Παγκόσμιο  TAE KWON DO & στο Παγκόσμιο KICK BOXING.Μιλάμε για τα δυο επίσημα Παγκόσμια Πρωταθλήματα αναγνωρισμένα από το Υπουργείο Αθλητισμού και τη Γ.Γ.Α.Η διάρκεια κρίνει έναν Αθλητή και η Σερεμετη καταφέρνει εδώ και χρόνια να βρίσκεται στο υψηλότερο αγωνιστικό Επίπεδο και να παραμένει εκεί.Καλή επιτυχία σε όλους τους Αθλητές κι Αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας!»

Η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα έλαβε χώρα στο στο Κλειστό Στάδιο Νεάπολης Θεσσαλονίκης στις 14/6/2015 και με την διαδικασία αυτή προέκυψε η Εθνική Ομάδα Ανδρών – Γυναικών που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Φιλιππούπολη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για να κατακτήσει την πολυπόθητη 1η Θεση κέρδισε κατά σειρά (ίσως στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία Γυναικών, -51 κιλών) τις παρακάτω Αθλήτριες : Παπουτσή Ελένη  (Α.Σ. Πρωτέας Ιωαννίνων), Ιωννίδου Γεωργία (Α.Σ. Αξιός), Ιωαννίδου Πηνελόπη (Α.Σ. Αξιός).