26/04/2024

Γεμάτη εμπειρίες γύρισε η ομάδα του FIGHT CLUB PATRAS από την Κροατία

Επέστρεψε η ομάδα του ‘’Μαχητικού Κλαμπ’’ από την Κροατία, μετά την συμμετοχή της στο πρόολυμπιακού τουρνουά 21st Croatia Open Tae Kwon Do, στην πόλη Βαραζντιν.

Ο Φλουσκούνης Χαράλαμπος -41 κιλά έχασε στον τρίτο αγώνα από τον Σέρβο Πρωταθλητή και η Κρεμμύδα Μαρία -59 κιλά έχασε στον δεύτερο αγώνα, κάνοντας και οι δύο εξαιρετική εμφάνιση, κατακτώντας την 5η θέση στην γενική κατάταξη.

Η Γεωργακοπούλου Αλεξία -46 κιλά έχασε στον δεύτερο αγώνα  από την κορεάτισσα Πρωταθλήτρια Kim So Hui , η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη. Τέλος ο Γιαχαλής Νικόλαος έχασε απ’ τον Γερμανό αθλητή στον πρώτο αγώνα με σκορ 10-13 στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα υψηλό επειδή ήταν βαθμολογούμενο για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στις κατηγορίες ανδρών-γυναικών, με την συμμετοχή πολλών ολυμπιονικών-παγκόσμιων και πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο προπονητής του συλλόγου κύριος Κωτσόπουλος Μιχάλης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος  με την συνολική απόδοση της ομάδας του σε αυτό το τόσο δύσκολο τουρνουά και αποκομίσαμε πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον που θα μας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα στην εξέλιξη των μετέπειτα αγώνων μας.