25/04/2024

Βραβεύτηκε ο Α.Σ Έδεσσας

Με πλήθος κόσμου και επισήμων πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η καθιερωμένη κοπή της πίτας της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος  και η βράβευση των καλύτερων αθλητών για το 2016 σε μια λαμπρή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο porto palace στην Θεσσαλονίκη.Αναλυτικά το δελτίο του Α.Σ Έδεσσας.


«Στον ΑΣ ΈΔΕΣΣΑΣ βραβεύτηκαν 6 αθλητές για τις πανελλήνιες θέσεις που κατέλαβαν το 2016 και για την συμμετοχή τους στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος επισήμων όπως ο περιφερειάρχης κ Τζιτζικώστας ο οποίος βράβευσε και την προπονήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μπιρόζη Αναστασία για την ανιδιοτελή προσφορά της ως προπονήτρια της ΕΤΑΒΕ, ο κ.Ορφανός πρώην υφυπουργός αθλητισμού,ο κ.Κοκκόρης,ο κ. Γκιουλέκας και άλλοι επίσημοι που ανέλαβαν τις απονομές των αθλητών.Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Θάλια Ζαγναφέρη που αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής τα δελτία τύπου της Εταβε.

Από τον  Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ βραβεύτηκαν οι: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΦΑΡΜΟΥΖΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΝΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ,ΜΑΛΙΓΚΑ ΕΛΕΝΑ, ΜΠΟΠΤΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τις συνεχή προσπάθειες και για τος προόδους τους που συνεχώς ανταμείβονται».