19/04/2024

Βραβεύτηκε η Μπιτσικώκου από την Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή

Υπό την παρουσία του προέδρου της δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, βραβεύτηκε η αθλήτρια του Α.Σ Θησέα Αιτ/Νιας Δήμητρα Μπιτσικώκου για τις διακρίσεις της στο στυλ του Ταεκβοντο για το 2017. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου. 


«Την μεγαλύτερη βράβευση των κορυφαίων αθλητών και προπονητών για την χρονιά που πέρασε πραγματοποίησε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με την παρουσία του προέδρου της δημοκρατίας Κ. Προκόπη Παυλόπουλου .

Σε αυτή την κορυφαία γιορτή δεν θα μπορούσε να λείψει η αθλήτρια του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Μπιτσικωκου Δήμητρα όπου κέρδισε το πρωτο χρυσό μετάλλιο στις κατηγορίες παίδων –κορασίδων για την Ελλάδα στο Taekwondo. Μαζί της πάντα ο προπονητής της Κακαρελης Νίκος αλλά και προπονητρια Zoi Kakareli όπου είναι πάντα κοντά της ,αλλά και οι γονείς της .

Η μεγαλύτερή διάκρισή που έρχεται σε αυτές τις ηλικίες από τον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας για την χρονιά που πέρασε στα μαχητικά αθλήματα . Στο ίδιο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στην Ουγγαρία ο Σύλλογος είχε άλλο ένα μετάλλιο όπου ήταν χάλκινο με την Τσιγκα Αρετή γράφοντας 100% επιτυχία σε τόσο υψηλό επίπεδο .

Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑ Ήταν ο κορυφαίος Ελληνικός Σύλλογος αφού κατάφερε σε ένα χρόνο να κατακτήσει 9 πανευρωπαϊκες διακρίσεις όπου οι αθλητές του πήραν την μοριοδότηση για τα πανεπιστήμια .

Ενα Μεγάλο Μπράβο στην αθλήτρια μας μας για τις μεγάλες στιγμές που μας χάρισε και που μας έκανε υπερήφανους . Οι κορυφαίοι αθλητές ήταν εκεί στην βράβευση της ολυμπιακής επιτροπής και το Αγρίνιο είχε τους πρωταγωνιστές του. Κορυφαίος αθλητής αναδείχθηκε ο Πετρουνιας ενώ κορυφαία αθλήτρια η Στεφανιδη . Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό που στηρίζει την αθλήτρια μας το Διαγνωστικό κέντρο Υγείας Καστοριάς».