23/04/2024

Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας:4 μετάλλια στο «Sofia Cup»

Δελτίο Τύπου Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ

Η Βουλγάρικη Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργάνωσε το Sofia Cup 2014 Open International Tournament Taekwondo στην Σόφια το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 .Οι αγώνες διεξάχθηκαν στο στάδιο “Festivalna” Sprots hall και με ώρα έναρξης των αγώνων στις 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που διεξαχθήκαν ήταν Παίδων-Κορασίδων και κάτοχοι (8 κουπ και άνω) . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή είχε το πρωτάθλημα αφού πήραν μέρος 550 αθλητές-τριες από διάφορα κράτη της γειτονικής χώρας.

Οι αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia συμμετείχαν στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Βουλγαρίας και πραγματοποίησαν άριστη εμφάνιση στους αγώνες και διακριθήκαν οι παρακάτω: Χρυσό μετάλλιο Τσιανάβα Ελένη ,Ασημένιο μετάλλιο Βαρυτίμου Κατερίνα & Χάλκινα μετάλλια Χαντζιάρα Ευτυχία & Βλάχου Ξένια.

Η ποιοτική δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια από τον πρωτοεργτάτη του Ταεκβοντό στον νομό μας κ. Κουκουλέτσο Βάϊο και η αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών –τριών & η εμπειρία τους προσπαθήσανε για το καλύτερο στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Σόφιας και έφερε τα παραπάνω αποτελέσματα. Αξίζει να σημειωθεί και η πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο αθλητής Μαλέτσικας Ιωάννης στου αγώνες . Με πρωτοβουλία του προπονητού κ. Κουκουλέτσου Βάϊου η αποστολή ξεκίνησε Παρασκευή από το Γυμναστήριο ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ και συμμετείχαν και αθλητές-τριες από Αμπελώνα ,Βόλο ,Μύκονο , Θεσσαλονίκη & Καρδίτσα και ταξιδέψαν στην Σόφια . Ένας διακεκριμένος αθλητής του νομού μας που είναι φοιτητής πλέον στο National Sports Academy στην Σόφια στην ειδικότητα Ταεκβοντό ο Κουκουλέτσος Κων/νος βοήθησε την αγωνιστική ομάδα του γυμναστηρίου καθώς και τους Έλληνες αθλητές –τριες που θα συμμετείχαν στο πρωτάθλημα .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΪΟΣ συγχαίρει της αθλήτριες του για την διακρισή τους στην Σόφια και ήταν ένα πολύ καλό τεστ για την συμμετοχή τους την άλλη εβδομάδα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Χαλκίδας .

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή και τους παραπάνω αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας που εκπροσώπησαν επάξια ακόμη μια φορά την πόλη της Καρδίτσας και τον νομό μας στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Σόφιας .