26/04/2024

Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Προετοιμασία με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Hadi Mostaan

Διαβάστε την ανακοίνωση του Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας.


Αναλυτικά: «Αγωνιστική προετοιμασία Ταεκβοντό εν όψει αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας αγωνιστικής χρονιάς ξεκίνησαν δυναμικά οι αθλητές -τριες του Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη του γυμναστηρίου Κουκουλέτσος.

Υπό την επίβλεψη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του Ιράν Hadi Mostaan και των διακριθέντων  αθλητών και γυμναστών κ. Κουκουλέτσου Σταύρου & Κων/νου ξεκίνησε δυναμικά η αγωνιστική ομάδα και όχι μόνο αλλά και όλων των αθλητών-τριών  . Για δέκα ημέρες όλα τα παιδιά θα έχουν την χαρά και την τύχη να κάνουν προπόνηση υψηλού επιπέδου μαζί με έναν μεγάλου βεληνεκές αθλητή του Ταεκβοντό . 

Ο προπονητής του Ταεκβοντό κ. Κουκουλέτσος Βάϊος   για μια ακόμη φορά δίνει την ευκαιρία σε όλους του αθλητές-τριες να προπονηθούν και να βελτιώσουν της τεχνικές τους   με ένα μεγάλο αθλητή που θα τους βοηθήσει στην νέα αγωνιστική χρονιά.

 Ευχαριστούμε πολύ τον Ιρανό παγκόσμιο πρωταθλητή   Hadi Mostaan για τη  παρουσία του στον νομό μας και στην πόλη της  Καρδίτσας για να μετάδοση και να  μεταφέρει της αγωνιστικές του εμπειρίες σε όλα τα παιδιά.    

Οι εγγραφές άρχισαν για την Νέα χρονιά πληροφορίες & ενημέρωση για  τα τμήματα του Ταεκβοντό & Ρυθμικής μπορείτε να απευθυνθείτε στο γυμναστήριο ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨  & στο τηλ. 2441071026″.