25/04/2024

Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Πολλά μετάλλια για την ομάδα Κουκουλέτσο

Με επιτυχία διοργάνωσε η Σερβική Ομοσπονδία Ταεκβοντό μαζί με την Academy Tkd Asterics το 3rd Asterics Open Taekwondo Cup το Σάββατο 26 Μαΐου 2018.


«Οι αγώνες διεξήχθησαν στην όμορφη πόλη του NIS στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης και με ώρα έναρξης των αγώνων 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που διεξήχθησαν ήταν Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών και κάτοχοι (8 κουπ και άνω) . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή στο πρωτάθλημα αφού πήραν μέρος πάνω από 100 ομάδες με 1000 αθλητές-τριες από 15 διάφορες γειτονικές χώρες..

Οι αθλήτριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia συμμετείχαν στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Σερβίας και διακρίθηκαν οι παρακάτω αθλητές-τριες:

Χρυσά μετάλλια: Μπολτσή Άρτεμις, Μαυρόπουλος Βασίλειος , Παναγόπουλος Νικόλαος, Ντόρτα Δήμητρα & Μαραμαράς Γιώργος. Ασημένια Μετάλλια: Σίμου Μαρία, Ντηλιάς Νίκος Δάλλα Βασιλική, , Νταρούϊς Απόστολος, Καραγιάννης Κων/νος, Κλώσσας Νικόλαος & Παππά Ελισάβετ. Χάλκινα Μετάλλια: Νικολαΐδης Σάββας ,Τζαλαβρέτας Ορφέας.

Στο Τεχνικό πρωτάθλημα πούμσε διακρίθηκαν Χρυσά μετάλλια: Σειρανίδης Ιωάννης Ατομικό & ζευγάρι , Μπαράκου Αλεξάνδρα Ατομικό & ζευγάρι και Χάλκινο μετάλλιο η Λυρίτση Βασιλική. Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν και έμειναν εκτός μεταλλίων οι Δούμας Αθανάσιος ,Ρεφενέ Ελισάβετ, Μαυρόπουλος Γιάννης & Ρίζος Γιώργος.

Η αγωνιστική ομάδα διακρίθηκε ανάμεσα από τις ομάδες που συμμετείχαν από όλες τις χώρες με την 3η θέση στον Ανδρών –Γυναικών και 3η θέση στον παίδων- κορασίδων.

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ συνόδευσε ως αρχηγός αποστολής της ομάδας όλους τους αθλητές-τριες που παραβρεθήκαν και πήραν μέρος στους παραπάνω αγώνες αγωνιστικού και τεχνικού πρωταθλήματος.

Η αγωνιστική προετοιμασία των αθλητών –τριών και με την σωστή καθοδήγηση & η εμπειρία τους έφεραν τα ανάλογα αποτελέσματα στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό του NIS της Σερβίας.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους παραπάνω αθλητές-τριες που συμμετείχαν και διακρίθηκαν καθώς και τον προπονητή κ. Κουκουλέτσο Βάϊο με τους συνεργάτες του κ. Βαμβακίδη Θεόδωρο & Σειρανίδη Ιωάννη για την τεράστια επιτυχία του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας που εκπροσώπησε τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας για μια ακόμη φορά στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Σερβίας.»